שלום שלווום

• פותח הנושא chaz
  • פורסם בתאריך

chaz

New member
שלום שלווום

קוראים לי אור, אני בת 16 וחצי ואני חדשה בפורום, גם אני כמובן מעריצה ענקית של לינקין... והפורום שלכם הוא הפורום הכי חי שלהם ברשת מסתבר אז החלטתי להצטרף : )

PenguinDude

New member
ברוכה P=

אני יונתן (וכמו ששמת לב לפי השם שלי אני אוהב פינגווינים ><) בן 14 אוףף אני עדיין הכי קטן ) : <

pookacha1

New member
נעע בקטנה..../images/Emo85.gif

אנחנו נמות לפניך

PenguinDude

New member
....

זה שתמותו לפניי לא עוזר לי... מישהו יכול גם לבוא ולרצוח אותי לפניכם P= חח סתם וכל הכבוד לכם שאתם אוהבים פינגווינים כמוני... אבל האם אתם אוהבית מסיבות תה כמוני? : )

pookacha1

New member
בייטח!! ../images/Emo85.gif

would you like some tea darling? *במבטא בריטי עמוק*

PenguinDude

New member
יופי אז...

זה אומר שכולנו דומים :] ואם אתם רוצים... אתם מוזמנים למסיבת תה מטורפת אצלי בבית!! מי שבא מקבל קוביות קרח בצורות!!!(יש גם פינגווינים D:) כולם לבוא!!! (/ (O.O) \) כולם... חייבים... לאהוב... PENGUINS!!!!!

Rock Dragon

New member
מסיבות תה זה ה-דבר הכי חם בחו"ל

אין לי שום בדיחה צולעת כי כבר לקחו את המבטא הבריטי העמוק ];

PenguinDude

New member
מסיבות תה זה לא בדיחה!!

מסיבות תה זה דבר חינוכי מאוד, והוא מלמד על ערכיי התה ועוזר לך להבין את משמעות החיים. עכשיו האמריקאים הפשיסטים האלה (בצחוק) לקחו את האבקה של התה היפני, והפכו את זה לסמים!! ועכשיו תראו באיזה מצב העולם שלנו נמצא בגלל הסמים האלה!! בגלל זה תשתו רק תה וויסוצקי D: (התערבתי עם חבר שלי שאם אני אגרום לכמה אנשים לשתות תה וויסוצקי הוא ינשה ללקק את המרפק שלו)... בקיצור שתו רק תה וויסוצקי (אני אישית לא מצליח להגיע למרפק)

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif ברוכה הבאה אורD:

אנוכי סאמר כתלה, בת אוטוטו 18 מירושלים. שהות נעימה^^

למעלה