שלום שי

dudu8877

New member
שלום שי

רציתי לדעת אם יש כלי שאני יכול להוריד באינטרנט שכשאני מחבר גיטרה ליציאת ליין במחשב הוא יהווה מעין אקוליזר או מגבר ממחושב (מבחינת ההשפעה על הסאונד ) כי זה פשט יוצא מאוד צורמני ו.. האם זה יעשה לי דיליי ? אני משתמש בנייד עם כרטיס קול די פשוט של REALTEC תודה .

בטח שיש

אתה מחפש מדמה מגברים תיכנס לאתר www.kvraudio.com שם תוכל למצוא המון פלאגינים להורדה בחינם , אם תשים לב זה מחולק לקטגוריות חיפוש ומה שאתה מחפש זה לא בדיוק אי קיו , אלא יותר כמו האופציה Distortion / Overdrive / Amp שם תמצא כה מדמים נחמדים חוץ מזה יש שם ים של פלאגים חינמים ממש מגניבים תהנה

dudu8877

New member
רגע אבל זה פלאגאין ? על איזו תוכנה זה מתלבש?

על קיובייס ? כי אני שואל על משהו שיעבוד גם אם קיובייס סגור .. תודה

יש גם וגם

אתה צריך לחפש פלאגין שכתוב באינפורמציה שלו STAND ALONE מה שמראה שהוא גם עצמאי ולא צריך תוכנה מארחת אבל מזה משנה אם הוא בתוך קיוהייב או לא ?? בכל מקרה תצטרך את המחשב

dudu8877

New member
כן אבל אני מנגן עם תוכנת מידי

וכשהקיובייס עובד אי אפשר לפתוח את התוכנה .. לא יודע למה ..

לכל דבר יש פיתרון

תיכנס לתפריט DEVICES שם תיכנס לתפריט VST AUDIOBAY ושם תסמן את האופציה RELEASE ASIO DRIVER IN BACKGROUND - זה יגרום לכך שכל תוכנת שמע (כמו הMIDI שלך וכמו ווינדוס מדיה פלייר) תעבוד במקביל לקיובייס תהנה נ.ב עדיין לא הבנתי למה פשט לא להמיר הכל לקיובייס....גם שם יש MIDI וים אפשרויות

dudu8877

New member
תראה אני משתמש בכרטיס קול די מעפן

כרגע .. ובקיובייס יש לי לייטנסי גבוה התוכנת מידי טובה לי כי אני פשוט רושם אקורדים והיא מנגנת אותם חשבתי אולי יש פלגאין שלמרות שהוא מעצב את הסאונד זה עדיין ישמור על לייטנסי נמוך ..

למעלה