שלום שוב

88אני88

New member
אבל לא הצלחנו עם החדירה עצמה

ואני הייתי ממש ממש מגורה, הוא דאג לזה כמו שצריך... אני לא יודעת איך מלבישים קונדום =O

לנושנוש

New member
לאטוף מלפפון בגודל סביר בקונדום....

ולהחדיר בזהירות. רצוי גם לשמן אותו עם חומר סיכה מיוחד מעל הקונדום (זה בדרך כלל נימכר ליד קונדומים בבית מרקחת). כך תדעי איך שמים קונדום וגם איך קוראת חדירה. מלפפון בטמפרטורת החדר, לא קר. בהצלחה!

88אני88

New member
ניסיון ב' הושלם (ביום ראשון)

ודווקא בהצלחה... החדירה כן הצליחה - אפילו פעמיים... בהתחלה התחלה כאב לי... אבל בעיקר הייתי ממש מבוהלת... לא יכולה להגיד שנהניתי מזה אפילו טיפה, חוץ מלהיות מרוצה מזה שהצלחנו. הרגשתי אותו, איפה הוא נמצא בערך... הרגשתי הרגשה מוזרה ומציקה בבטן התחתונה שאני לא יכולה לתאר... וכאילו שיפשוף כזה בכניסה שהרגשתי אותו גם כשהוא כבר מזמן לא היה בתוכי... מעין כאב-אי נעימות... וכשהוא רצה לבדוק איפה כואב לי (בהסכמתי כמובן) ונגע לרגע באזור - זה פשוט נעלם. אני יודעת שנשים לא נהנות בד"כ בהתחלה... אבל לא יודעת - לא היה גם כזה כאב נורא.. רק קצת בהתחלה... רק הבהלה שמציפה אותי... וההרגשה שמכניסים לתוכי משהו, ממלאים.. וזה לא נעים לי במיוחד... אבל משום-מה אני רוצה בזה, הגוף שלי חושק בעוד ניסיונות. ואני לא יודעת למה.

לנושנוש

New member
חוץ מזה מה רע בלאבד בתולין עם מלפפון../images/Emo35.gif../images/Emo209.gif

כל פעם שתוכלי סלט תזכרי בכך בערגה. עם בחור ראשון לא תמיד נישארים ביחד לנצח נצחים.

88אני88

New member
אמממ אני דיי זקוקה לקצת עידוד...

ואם מישהי תוכל להגיד לי מה זו ההרגשה המוזרה בבטן? כלומר, זה לא משהו נעים ולא כאב... ופשוט הרגשתי איזה משהו לא מוגדר בבטן התחתונה... וזה דיי הבהיל אותי... כל העיניין הזה באותו זמן הרגיש לי בעיקר מפחיד... וברגעים מסויימים פשוט לא היה איכפת לי מה עושים לי ומה קורה...

בפיתה

New member
ככה זה מרגיש.

צריך ללמוד לקבל את התחושה ולהחליט אם היא נעימה לך או לא. אם לא - תשנו תנוחה, תבקשי ממנו לזוז אחרת. מעבר לזה אין מה לעשות. עד שהוא לא יחדור אלייך עם מספיק כוח הוא לא יצליח להיכנס. קרום בתולין זה לא דבר שכל כך קל לעבור.

88אני88

New member
אממ תודה.. אני חושבת..

אבל... אני אמורה להרגיש משהו מוזר-מעצבן-לא נעים בבטן התחתונה בזמן שהוא נכנס מעט עמוק יותר?

למעלה