שלום שוב

dorfischer

New member
שלום שוב

כנראה שאנשים פה מתעלמים ממני בכוונה, או שפשוט הם לא יודעים. אם בכל זאת יש כאן מישהו שיודע אז אני מחפש תוכנה שיוצרת הבזקים מהירים של כל מיני מסרים שנקלטים לתת המודע. אני צריך תוכנה שהיא: 1. חינם בלי כל מיני הגבלות 2. יש לה אפשרות לעברית 3. אני אוכל לכתוב בה מסרים משלי אם למישהו יש רצון וידע לעזור לי אז בבקשה תגיבו. בתודה מראש, דור

אבל למה לפתוח שירשור חדש?

נדמה לי שרק לפני יומיים פתחת שירשור בנושא, יכולת להגיב עליו ולהקפיץ אותו לראש הדף במקום לפתוח סתם הודעה חדשה. אני לא מכיר תוכנה כזאת.

אולי זה יעזור לך

לא התעמקתי, אבל יש כאן רשימה של תוכנות ליצירת חלום צלול שאולי אחת מהן תתאים לך. שים לב שיש שם חץ קטן כדי לגלול את הדף כלפי מטה להמשך הרשימה. יריב.

amit469

New member
יש לי תוכנה אבל היא עולה $$$

פשוט צריך למצוא דרך לקבל אותה .. אני חושב שאני יכול אפילו לשלוח לך .. יש לי קצת בעיות עם כל האתרים האלה :-S הכי קל לי מסן אבל אם אין לך אז אני מקסימום ינסה דרך אתר .. תביא לי את האימייל שלך .

dorfischer

New member
תודה

האימייל שלי הוא: dorfischer"gmail.com יש סיכוי לווירוסים? יש לך לינק לאתר של התוכנה? תודה דור

amit469

New member
אממ

יש סיכוי לווירוסים .. זה מהאינטרנט. ואין לי ממש לינק לא מפורט על זה כלום .. אגב אתה צריך 3MB מקום פנוי .. אם אתה רוצה אני ישלח לך ..

איכפת לך לישלוח גם לי? אמרת שתשלח.

אמרת שתשלח לי את המדריך, אני רואה שתיבת הדואר שלי עדיין ריקה..... קודם כנראה טעיתי, עכשיו ראיתי שהנפח של התיבה שלי הוא עד 5 מגה ככה שאתה יכול לשלוח בלי בעיה. שוב, הכתובת שלי היא - [email protected] האם אתה מתכוון לשלוח?

dorfischer

New member
בסדר

בסדר- תשלח האימייל שלי הוא: [email protected] תודה רבה רבה רבה, דור נ.ב- יש לי בהחלט מספיק מקום פנוי- אני בגימייל! נ.ב.ב- שאתה שולח- אנא תכתוב לי אם אתה חושב שהתוכנה נראית ידידותית (ולא משהו חשוד)

amit469

New member
סבבה אני ישלח לך מחר ..

האימייל עושה לי בעיות שניסיתי פעם אחרונה אבל אני ינסה .. אמרתי כבר שזה יכול לכלול וויריוסים לא על אחריותי ..

קיבלתי את הקובץ ואני קורא אותו....

תודה רבה

silverhawk

New member
אף אחד לא מתעלם ממך

אם לא עונים, כנראה שיש סיבה. לפתוח על זה הודעה נוספת זה בטח לא הפתרון.

dorfischer

New member
לא, פשוט העניין הוא ש..

בד"כ לא עונים על הודעות אם הן לא בראש הרשימה. עכשיו, אני התחלתי שרשור שבטעות אני הורדתי למטה. רציתי להביא אותו לראש הרשימה, אבל היה קטע לא נעים עם מישהו (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=93760789 ), מה שנפתר מאוחר יותר. אני חשבתי שמנסים להתעלם ממני, ולכן כתבתי את ההודעה השניה (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=93781698 )- מה שהוכח אח"כ כלא נכון ע"י הרצון הטוב של amit469. מקווה שהבנת...
בברכה, דור

amit469

New member
יריב זה 9MB תפנה מקום ../images/Emo9.gif ..

תפנה 10MB אחרת לא יהיה מקום הGUIDE הוא 10MB

amit469

New member
אה הצלחתי להעלות את זה ../images/Emo9.gif

הראל ודור אני שולח לכם בפרטי . תהנו.

stupid pink dot

New member
אולי התוכנה שלי תעזור לך קצת

אולי התוכנה שלי תעזור לך קצת: http://www.sadglad.com/yad/yad-hebrew.zip בתוך הzip תקרא את הקובץ readme.txt שמסביר איך לשנות את הגדרות התוכנה

dorfischer

New member
תודה רבה

אהמת היא שאני התכוונתי לתוכנה שיוצרת הבזקים של 10 אלפיות שנייה שהמודע לא יכול לקלוט- אבל התת- מודע כן, וכך הנושא של חצלולים נכנס עמוק בתת המודע. תודה ענקית על ההשקעה, דור

למעלה