שלום שוב..

מינימי2

New member
ישר לשקית במדלה אלקטריק

מצמידים את השקית לקצה המשאבה ושואבים... לגבי פתרונות הקפאה- ניתן לקנות בסופרפארם כוסות סטריליות לבדיקת שתן. קטנות ואפשר לסדר במקפיא זו על זו, ולזרוק לאחר השימוש.

אפרת_ח

New member
מוצרים שאינם מיועדים להקפאה

שקיות פלייטקס - היבואן אומר שבועיים בתור כסת"ח. מן הסתם אין טעם להקפיא לשבועיים (כי עדיף לשמור בקירור) וכולן משתמשות יותר. שקיות סנדביץ - לא סטריליות אבל היגייניות: מאושרות לשימוש במזון ומיוצרות בטמפ' 180 מע' צל'. ברגע שמשהו חשוף לאוויר הוא כבר לא סטרילי, ובכל מקרה אין צורך בסטריליות של חדר ניתוח. כוסיות שתן - סטריליות אך לא מיועדות כלל למגע עם מזון. מה שאומר, בניגוד לפתרונות הקודמים, שעלולות להעביר לחלב חומרים רעילים מעל התקן. צנצנות זכוכית - חובה להשאיר מספיק אוויר למנוע פיצוץ... מצד שני גם שקיות נקרעות אם לא משאירים מספיק אוויר. למעשה צנצנות זכוכית הן המלצת לה-לצ'ה. ביספינול A - תעלול שיווקי של יצרני בי-פרי

שלום שוב..

קיבלתי מתנה משאבה של מדלה, הבנתי שיש שקיות שבהן שמים את החלב ומקפיים. איפה קונים שקיות לחלב? איזה סוג כדי לקנות? והאם זה נכון שיש סוג שאפשר להאכיל איתו ואז לא צריך בקבוק? זה כדי בכלל?

אפרת_ח

New member
קודם כל עדיף לקרר ולא להקפיא

חלבם נשמר במקרר עד 8 ימים, וזה עדיף במידת האפשר ממספר סיבות: שומר על כל הערכים החיסוניים, נשמר טוב יותר בחימום חוזר, חוסך התעסקות עם שקיות (קונים עוד כמה בקבוקים זולים שמתחברים למשאבה ומאחסנים כך). עודפים אפשר להקפיא בשקיות המיועדות להקפאה (יקרות מאוד), בצנצנות זכוכית, או בבקבוקים אם יש לך מקום. הרבה נשים משתמשות ללא כל קושי גם בשקיות לא מתאימות כמו "פלייטקס". אני הייתי משתמשת בשקיות סנדביץ פשוטות

המון תודה ועוד שאלות

בעלי קנה לי כבר שקיות של מדלה וכנראה בקניה הבאה נקנה משהו יותר זול
לגבי הבקבוק שממנו הוא יוכל, יש לנו בקבוקים של אוונט שקיבלנו מתנה, עם פיטמה 2. זה מתאים לתינוק בן שלוש שבועות? ולגבי חיטוי הבקבוקים והמשאבה, זה בסדר לשים במדיח? זה נקרה לחטות או שאני צריכה מעבר גם להרתיח את הבקבוקים/ פטמות/ משאבה במיים חמים.

Revili

New member
כמה תשובות

פיטמה 2 אינה מתאימה לתינוק כלכך צעיר ובטח לא לתינוק שיונק. את זקוקה לפיטמה עם המעבר האיטי ביותר (מספר 0 או 1 תבדקי מה יותר איטי באוונט). אין צורך להרתיח את כל הבקבוקים/פטמות כל יום ומספיק לשטוף במים חמים או סבון...גם מדיח עושה את העבודה. יש להרתיח או לעשות סטריליזציה בדרך אחרת, פעם בכמה ימים.

איך עושים סטריליזציה?

ואני אנסה להחליף את הבקבוקים, מקסימום אשמור אותם כשיגדל....

Revili

New member
סטרליזציה

אין צורך להחליף את הבקבוקים, רק את הפטמות. סטרליזציה- ע"י הרתחה למספר דקות או במכשירים המיועדים לך ששמים במיקרוגל.

למעלה