שלום שוב

שלום שוב

אני מחפשת מתכון לנקניקיות קוקטייל ברוטב פיטריות, האם מישהי מכירה ויכולה לכתוב לי או להפנות אותי? חוץ מזה חייבת לשתף אתכם (אפילו שאנחנו לא כ"כ מכירים...) במתכון קל ומופלא בטעמו לעוגת שוקולד מדהימה- רוצו להכין 1 כוס קמח תופח 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 1/2 חבילת שמנת מתוקה או רי'צ לפרווה 3/4 כוס שמן 1/4 כוס מים 4 ביצים לערבב ולתנור להמיס במיקרוגל 100 גרם שוקולד+ חצי חבילת השמנת/ ריצ' שנותרה ולמרוח מעל. מומלץ בחום...

אמא ../images/Emo51.gifעל המתכון, נשמע טוב

מתה על עוגות שוקולד בחושות ופשוטות הכנה. לא מכירה מתכון לנקניקיות.

pirge

New member
קודם כל ברוכה../images/Emo24.gifהבאה. מה דעתך

להכין רוטב כמו שאני מכינה לפסטה או ניוקי? 14:38 | 01/07/04 ניוקי לטעמיו pirge / מתכונים ו שקית גדולה ניוקי יש במקררים בסופר . שקית גדולה של פטריות. יש במקררים בסופר . פטריות לבנות קפואות. הכמות היא בערך קילו לפטריות טריות. 2 מיכלי שמנת מתוקה שמנה. עכשיו. כחצי שעה לפני ההגשה......... מכינים את הניוקי בהתאם להוראות. בישול סינון וכו'.....בינתיים..... לוקחים מחבת גדולה ועמוקה ומטגנים 3 בצלים קצוצים לצבע זהוב. מוסיפים את הפטריות הקפואות ללא הפשרה, ומטגנים ביחד כ-10 דקות. מוסיפים את השמנות המתוקות + מלח + פלפל שחור + מעט אגוז מוסקט וטועמים. שיהיה פיקנטי ומתובלן טוב טוב. לוקחים כ פ י ת קורנפלור וממיסים ברבע כוס מים מהברז, ומוסיפים למחבת תוך כדי בחישה. לבחוש עד שמתחיל ל ה ת ע ב ו ת ו מ י ד ל ס ג ו ר ה א ש. להכניס את הניוקי החמים עדיין ה מ ס ו נ נ י ם לקערת הגשה יפה ולצקת למעלה את הרוטב. לבחוש קלות. מ ש ג ע . כדאי להגיש עם פרמז'ו מגוררת העוגה נרשמה. נשמע קל וטעים. ערב טוב.

תודה על התגובות ועל קבלת הפנים../images/Emo20.gif

בקשר לרוטב, זה נשמע מתאים, אך האם ניתן לוותר על השמנת מתוקה? אשמח לשמוע תגובות ממי שתכין את עוגת השוקולד שנתתי. ערב טוב

pirge

New member
בהחלט שאפשר לוותר על השמנת.גם

לך ערב טוב.

לאנה2

New member
שלום לך../images/Emo39.gif

בקשר לעוגה יש לי מתכון מאד דומה ממליצה במקום הרבע כוס מיים לשים מיץ תפוזים זה נותן עוד קצת טעם ורכות לעוגה. בקשר לנקניקיות: אני מכינה לילד שלי נקניקיות טבעול (אני לא מוכנה להכניס נקניקיות רגילות לבית- מטעמי ברעאות כמובן) שאני חוצה לחצי ושמה במחבת עם שמן זית ובצל דבש וסויה (אפשר להוסיף גם שום וגם גינגר מגורד) המתכון טעים להפליא פשוט ומהיר הכנה בתאבון מקווה שתאהבי

למעלה