שלום שוב :)

25חמוטל

New member
שלום שוב :)

חזרתי עכשיו מהעבודה ולהפתעתי הרבה גיליתי את כמות התגובות המעודדות והמשתתפות... חייבת לציין שטוב לי על הלב. לא אוכל אפילו להתחיל לענות לכל אחד באופן אישי למרות שהייתי רוצה מאוד, אז אספר קצת על עצמי, ממש בקצרה ומקווה שאספק את הסקרנות של כולם. אז ככה... אני בת 25. יש לי חבר מקסים בשם גיא, כבר שנה וחודשיים ולאחרונה עברתי לגור איתו, היישר מבית ההורים אותו לא עזבתי מעולם עד לפני שלושה חודשים. אני טבחית במקצועי וממלאת את תפקיד הסו-שף (סגן) במסעדת הבשרים NG שבנווה צדק, כך שאני עובדת 6 ימים בשבוע מינימום 8 שעות ביום ועל מזגן בחום של המטבח אין מה לדבר בכלל... אני בחורה שמחה בדרך כלל ואף בריאה. הטיקים מלווים אותי מילדות והם התחלפו לאורך השנים, דעכו והתגברו ומעולם לא עברו לחלוטין כמו שקיויתי שיקרה... היום הטיקים שלי הם בעיקר תנועתיים ופחות קוליים למרות שגם כאלו היו לי. אני רוצה להבהיר שלא הייתי מוותרת על הטוראט. אני חושבת שיש בזה חלק גדול מהאישיות שלי, מהכשרונות, מההומור ועוד דברים רבים שגם אם הייתי רוצה להפריד ממני לא הייתי יכולה. בתקופה האחרונה הטיקים ממש מציקים לי. זה הגיע למצב שאנשים שואלים אם עברתי תאונת דרכים (מה שכמעט אף פעם לא קורה לי) כי התנועות נראות להם מוזרות ולא טבעיות. האמת? לא ממש אכפת לי שרואים, הבעיה היא שזה ממש מפריע לי, זה מציק, לפעמים גם כואב ובעיקר בעיקר מעייף, פיזית ומנטלית. יש עוד המון לספר, אבל אני לא רוצה להלאות, גם כך הרביתי במילים. אני מניחה שעוד נכיר בהמשך ותודה לכם, עשיתם לי כיף... המשך יום נעים נעים!! חמוטל

בנבר

New member
חמוטל ברוכה הבאה

ההצטרפות שלך מאד מבורכת.הפורום לדעתי זקוק לבוגרים.רוב המשתתפים בפורום הם משפחות לילדים צעירים שמתמודדים עם קושי עצום ואמיתי ותרומת ידע ותחושות ובכלל להכיר שותפים נוספים תורמת הרבה מאד. דרך אגב שמי צביה ואני אמא לשני טורטניקים בוגרים האחד בן 20 והשני בן 19.אין לי ספק שניתן לשאוב המון עידוד מהשכבה הבוגרת יותר שמנסיונה יודעת לספר את הדינמיקה של הטורט ובחלק נכבד מהמקרים ולמרות שלא נפטרים מהטורט יש שיפור מאד משמעותי הן בתופעות הנלוות לו ובעיקר בהתמודדות.אצלינותמיד בתקופות החמות ישנה החמרה של הטורט למזלנו אנו גרים בצפון והמזג אויר הקריר מאד עוזר להם .

השגיא

New member
ברוכה הבאה

מסכימה עם צביה. נוכחותך כאן מבורכת ובוודאי תתרום גם לנו. תרגישי בבית. גלית

25חמוטל

New member
הלוואי... :)

תרומה כמו שאתן מדברות עליה תשמח אותי מאוד! אני מרגישה בבית, באופן די מפתיע היות ואני עדיין לא מכירה את כל המשפחה...

25חמוטל

New member
נעים להכיר צביה

אחת הסיבות שהצטרפתי היא שאני צמאה לעוד מידע בנושא. ניתן לאמר שאני לא באמת יודעת ומכירה את הטוראט על כל צדדיו ואני הרי "חובקת" אותו כבר עשרים שנה לערך... אני מניחה שהדבר שאני באמת יכולה לתרום הוא מנסיוני בשטח, כיוון שלכך לא דרוש ידע. אשמח לחלוק חוויות!!

אז יש מצב למפגש פורום ב NG

בנווה צדק בקרוב ?
ברוכה הבאה לפורון
שמי גיל, בן 37 וחודש נשוי עם 2 ילדים ועם טוראט מגיל 8 בערך .. אם את רוצה באמת להכיר אותנו את מוזמנת להכנס לפורום החברתי שלנו ולהשתלב שם
את תגלי שאנחנו קצת לא נורמלים .. אבל זה כבר לא קשור לטוראט

yakovs

New member
כן!!!

כמובן שאני לא יכול לדבר בשם כולם. אבל זו דעתי האישית: כל מי שגולש וכותב ומשתתף כאן הוא לא אדם נורמלי. כי כאן אנחנו קובעים את הסדנדרטים. יעקב.

25חמוטל

New member
טוב,

אני חייבת לציין שפסיכיות כנראה באמת באה יד ביד עם הטיקים, מפני שגם אצלי זה בילט אין בצורה די עמוקה... אבל גם את זה עוד נגלה ביחד, הא? מפגש פורום ב-NG? זה דווקא יכול להיות משעשע... אבל רק בתנאי שכל אחד מדגים את הטיק הכי מופרע שלו... מה קרה? שיבהלו קצת הבוסים
אולי אני אקבל את ההעלאה שלי סוף סוף...

yakovs

New member
כן. אנחנו מבטיחים להתנהג יפה

להיות ילדים טובים ולענות רק בהצבעה.

הלנה

New member
חמוטל - שוב שלום

אגב... אני עובדת ממש קרוב אליך... אם כי אני לא יודעת איפה המסעדה... אני במשרד לעריכת פטנטים באחד העם. שיהיה בהצלחה ואני מקווה שתקופת הטיקים היותר קשים תעבור. אגב, כפי שכתבו לך קודמי, אנחנו שמחים על כל טורטניק בוגר שמצטרף אלינו... לנו ההורים זה מאד חשוב.... ומידע בעידן האינטרנטי באמת יש לנו בשפע, הסיפורים האישיים זה מה שבאמת חשוב.

השגיא

New member
בטוח שאף אחד לא פסיכי כמוני

שהיטבתי לפתח לי טיקים לאות הזדהות עם הבן שלי..

yakovs

New member
גלית, מס'תומרת?

טיקים לאות הזדהות, זה מעניין, למה את מתכוונת? יעקב.

הלנה

New member
חמוטל WOW חבל על הזמן

ראיתי את המסעדה באתר... היא באמת כל כך יפה כמו שהיא נראית? גיל, לא נראה לי שזה מתאים למפגש פורום.... זה נראה מה זה רומנטי... ואיזה הפתעה.. זה אפילו ברחוב שלי.... אבל אני לא מוסרת יותר פרטים...כי אסור לעשות פה פרסומת ועוד ישלחו אלי את הנהלת הפורומים (יש פה מישהו עם פרוטקציה).

25חמוטל

New member
אהלן

וכן, המסעדה מאוד יפה וגם מאוד רומנטית, אבל לא חסרים אצלנו שולחנות גדולים של כל מיני חבר'ה :) בכל מקרה, אם את כל כך קרובה, אני אשמח אם תקפצי לבקר... תציצי למטבח, אני הבחורה היחידה שם...

למעלה