שלום שוב

גליגולי

New member
שלום שוב

הרבה זמן לא כתבתי פה. כתבתי בעבר כשהייתי שבורה ועצובה, חברי הוירטואלי נעלם, התרחק, התנכר לי. הוא חזר. לא כפי שהיה בעבר. אני עדיין נשואה ב"ה והוא עדיין רווק, ואני כה אוהבת אותו. אוהבת אותו מבלי להכיר את קולו, מבלי לראותו במציאות. רק ממילותיו. והוא הצדיק שלי, מציב גדרות ביננו. גדרות כה מוצקות. השער בהן נעול. מדי פעם נפתח קמעה ונסגר שוב במהירות. אני היום שמחה יותר, כי הוא חזר לחיי, אך מה יהיה עם האהבה הזו אליו? הוא חלק מחיי. לא יכולה לנתק אותו. מתגעגעת לשיחות איתו, מפחדת מההתרחקויות שלו. הלוואי ויראה אותי כחברה טובה, כאחות ולא ירצה להתרחק עוד. ואם אתה קורא את מילותי: דע לך חבר יקר, שאני אוהבת אותך מאד. לא אהבתי נפש חיה כך מעולם. רוצה אותך לצידי תמיד.

ברוכה השבה

לדעתי את צריכה לברר עם עצמך באיזה סוג יחסים את מעוניינת עם הבחור. האם זו אהבה? חברות? ידידות? האם היית מעוניינת בפגישה? בשיחות? על כל אלה את צריכה לדבר איתו. הרי זה חלק נכבד ממערכת היחסים, התקשורת ביניכם

גליגולי

New member
ברוכה הנמצאת

זו אהבה חברות וידידות. וכן אני רוצה בשיחות. השיחות איתו נותנות המון. פגישה? הלוואי. אבל אך לשם ההיכרות. שוחחנו על הכל אבל מי יודע מה מסתתר בנפשו? אני גלויה וישירה. לא כולם כמוני.

Galen Fan

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif וכמה שאלות..

קודם כל, את אוהבת את בעלך?? או שאולי את אוהבת את שניהם? אולי זאת אהבה מסוג אחר.. את צריכה לחשוב מה את רוצה, ולברר מה הוא רוצה מהקשר הזה אם תחליטו שאתם רוצים להיות ביחד.. תחשבי על ההשלכות לגבי הנישואים שלך אם שניכם תסכימו שאתם רוצים להיות ידידי נפש (ולא בסתר) אז תצטרכו להיפגש ולהמשיך משם. אבל אם הוא לא מעוניין אז לדעתי את תאלצי לנתק איתו את הקשר הזה זה לא בריא לך ולנישואים שלך זהו, מקווה שעזרתי לא משנה מה תחליטי- שיהיה בהצלחה
ותעדכני אותנו...

גליגולי

New member
מממ

אוהבת את בעלי. כמובן. הוא בעל נהדר. הצדיק שלי, שונה. זו אהבה אחרת. זו ידידות נפש. זה אוזן קשבת. זה לפגוש מישהו ששונה ממני מאד וזה הענין. הוא חכם רגיש אוהב להקשיב ולסייע. החיסרון היחיד שגיליתי בו הוא הריחוק ששהוא לוקח מדי פעם. הריחוק הזה מכאיב. וזה מוזר, אני כמו ילדה קטנה ממתינה לו. מקבלת אותו בכל מצב. נהנית לשוחח עמו תמיד. זה בריא לי. כשהו איתי, כשהוא בחיי אני מאושרת.

mojoRAISING

New member
כ : קינא וירטואלית...

לפעמים בא לי לצחוק כשאני שומע על אנישים שעוברים חוויות דומות.וזה אפילו אם זו חוויה עצובה למרבה האירוניה..... אז כן....עברתי חוויה דומה למרות היותי נשואי,לאישה מקסימה שאני אוהב,ולפעמים אני אומר ..טוב שזה נגמר....זה בור ללא סוף....כי למרות העינין של הרשת..זה היה רומן לכל דבר....מין מע. יחסים וירטואלית שאין ספק שלא יכלה להתקיים בשנות ה80....זה התחיל לגמרי במקרה ונגמר אחרי4 חודשים בערך... הסקנות האנושית,כמובן הרסה את הכל ..אבל זה לא מה שהרס את זה.... מה שכן עשה את הנזק הבלתי הפיך...היה למרבה האבסורד..כשגיליתי לה שהיא לא היחידה.....אתם קולטים?????? לקרא ללזה קינא וירטואלית???

Rנבוני

New member
כי לך

יש אישה שאתה אוהב אותה ובשבילך זו היתה חוויה. עבורה זו היתה התאהבות והיא חשבה שזה הדדי עד שקיבלה את האמת בפרצוף

גליגולי

New member
אכן כן

זה אומנם מעורר גיחוך וחיוך אך אכן כן. זו מערכת יחסים לכל דבר, וגם תחושת הקנאה מבצבצת.

למעלה