שלום שוב

שלום שוב

לא ממש ענית לי על מה שרציתי לדעת מקודם... אם תוכל אני אודה לך. ביי

לאורי 6666666--שאלה../images/Emo42.gif

...נידמה לי שאני זוכרת את שאלתך,היא היתה בקשר לזוגיות?האם תוכל לפרט יותר מה בדיוק אתה רוצה לדעת?וכן,יעזור תאריך ושעת לידה.אנא פרט את שאלתך ואשתדל לענות לך.

אוקיי

יש מישהי שאני יוצא איתה קבוע. והיא חושבת אם היא רוצה להכנס לראשונה בחייה לקשר או לא. גם שלי זה יהיה הקשר הראשון. אז אני פשוט צריך משהו שירגיע אותי, או יכין אותי בקשר להחלטה שלה. אז ככה התאריך לידה שלי זה- 3.9.1985, כמו שהבנת שמי אורי (אם זה דרוש) והתאריך לידה שלה זה ה- 27.4.1985, שמה אני אשאיר חסוי... אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. ביי ביי :)

עצה מראש

קלף החיים שלך הוא הכוח וקלף החיים שלה הוא הנזיר כך שתצטרכו לחשוב היטב על נושא המין בקשר שלכם.

longshut1

New member
אלברטלדעתי בסיס השערתך אינו רחב דיו

דרושה סינטזה של כל חלקי המפה האסטרולוגית לפני שניתן לזהות אלמנט דומיננטי(ודוגמתך היא מין) במערכת כלשהי.

בת ים

New member
קלפי החיים מבוססים על נומרולוגיה

לא על אסטרולוגיה. קלף החיים האו חוט השני בחייו של אדם, השפעתו חשובה וניכרת בכל תחומי החיים. כמובן שהנ"ל כפוף להשפעות נוספות (כמו אסטרולוגיה, כפי שהזכרת).

longshut1

New member
ובכל זאת-תרשים חיים נומרולוגי

מתואם ודומה לתרשים החיים האסטרולוגי של הפסיכה-וככזה הוא דורש סיטוז מורכב יותר בכדי בנוכל לקבוע בעזרתו דומיננטיות ברורה למרכיב כלשהו בחיי הפסיכה הנדונה.

בת ים

New member
לונג....מחברים כמה ספרות וזהו

בפעולת חיבור פשוטה. למה לסבך? עצם הפשטות של החיבור הנומרולוגי של הספרות, מזקק אותו. תנסה ותראה!

longshut1

New member
כן ,בתיה,אני יודע איך עושים את זה

ואינני אומר רלוונטיות נתון זה היא שולית-טענתי היא שיש עוד כל כך הרבה חישובים נומרולוגיים,שתוצריהם מהווים בסיס לקומבינציות רבות,שכל אחת בפני עצמה יכולה ללמד אותנו דבר מה רלוונטי על אותו אדם. בעצם,האיזמל הנומרולוגי הוא המועדף עלי-משום שהוא חד,ברור,מבהיר ובעיקר מעלה לפני השטח נתונים באופן מיידי.החיסרון הוא שההצגה הויזואלית של האדם היא מעורפלת ממפה אסטרולוגית או מקלפי טארוט,שבהם כבר מצורות גיאומטריות(מפה אסטרולוגית) או סמלים גרפיים(טארוט) נוכל להסיק תכונות אופי.

בת ים

New member
כמובן-הרי כל שיטה מתחברת

לאחותה. כל שיטה מאפשרת לנו הצצה לנדבך נוסף בחייו של אדם.ויחד הן מהוות שלם שנותן לנו את המידע הדרוש כדי לשפוט, ליעץ ותת מידע. קלף החיים הוא רק חלק קטן מאותו שלם. יום נפלא

longshut1

New member
יום נפלא../images/Emo24.gifגם לך,וד"ש לפורום!

הנפלא שלך,שייט וימאות,אני ממליץ לכולם לבקר בו-חובבי התחום וגם ירוקים לגמרי(עבדכם חוטא,אז מותר לכם:) אני חייב לומר לך שאת מעמידה אתגר די רציני מבחינת הרמה! שיהיה לך הכול,רק בכיף!

לאורי 6666666,תשובה../images/Emo42.gif

אורי,מבחינת הכוכבים,יש אפשרות לקשר טוב בינך לבינה,וזה מאחחר ובשניכם קיימת אנרגיה של אש במה שקשור ליחסים.יחד עם זה,אפשר לראות שלך יש נטייה להיכנס לחרדות ודאגות,היא לעומת מכן,שוקלת ובודקת דברים לאט לאט ולא בקלות נותנת אמון.אתה משדר מצד אחד היתלהבות ומצד שני היסתייגות שניגרמת מהמתח שלך,זה,גורם לה להגיב בהיסוס. הקלפים אומרים,שייתכן ויש לך מתחרה על ליבה של הנערה,היא עשוייה לבחור בו תחילה,ומייד להבין שהבחירה שגוייה,לנתק איתו את הקשר ולהיתחבר אליך. אתה ניראה כאילו שאתה מוכן לצאת מהעיניין ןלו רק כדי להישתחרר מהמתח שזה גורם לך....כאשר היא...מיתלבטת. עצתי לך,סבלנות! להרגע ולתת לדברים לזרום,אני יודעת שזה קשה,אבל,אילו החיים!האפשרות לקשר בינכם קיימת,אבל,לא בחודש הקרוב.סבלנות!!! .....הערת אגב,אורי,הפורום לא עוסק במתן שירות קריאה בקלפים!!! מתוך תחושה שאתה מאד זקוק למילה טובה,עשיתי זאת עבורך,באופן חד פעמי. אם קלפי הטארוט מענינים אותך כנושא,נישמח לדבר איתך על כך. בהצלחה!!! אפלה מוארת

longshut1

New member
ומילה משלי

בהמשך לתכתובתנו מהעמוד הקודם,ברצוני להאיר את תשומת לבך לאלמנט דומיננטי בהתייחסותך למערכת היחסים הזו-פוטנציאלית ככל שתהא. קיימת תנודתיות מקיצוניות לקיצוניות במדד האושר שלך.תנודתיות זו תלויה לחלוטין בישות אחרת,אותה בחורה.כלומר,אושרך תלוי באופן מוחלט בגחמה הפעוטה ביותר של אותה יישות.במילים אחרות,מקור ההנעה שלך אינו פנימי,כלומר בתוכך,אלא חיצוני,בה.בעצם,מקור הרצון לחיים שלך אינו בך,אלא בה. כעת,לא רק שקשה לי לראות איך קשר אמיתי יכול להתפתח על כאלו יחסי גומלין בינך לחברתך הפוטנציאלית המסויימת,או אחרת. לדעתי,ייטב לא רק לך,אלא גם לחברתך הפוטנציאלית,אם תחשוב על הנקודה הזו.

למעלה