שלום שוב!

מורןLA

New member
שלום שוב!

אני חדשה בבאר שבע ונורא משעמם לי במיוחד בשעות שרוב האנשים ישנים, האם מישהו מכיר אתר של מקומות בילוי בבאר שבע, אוכל שיש 24 שעות או סתם פאב קטן שאפשר לשבת לשתות כשמשעמם?

yellow cheese

New member
מסעדת הנאפיס..

המסעדה היא מסעדה שמפוצצת באנשים בכל שעות היום..היא פתוחה 24 שעות וחוץ מאוכל טוב יש אווירה מדהימה.. מרכז B7 ב"ש..

champ

New member
עוד במרכז ביג - יוטבתה!

מסעדה חלבית פתוחה שבעה ימים בשבוע 24 שעות ביממה!!! אוכל טוב, מחירים סבירים ומנות ענקיות! צ´מפ.

udicol

New member
כן כן , הישראלי המטומטם שמסוגל לעמו

לעמוד כמה שעות בחום, מול השמש, והכי חמור לזנוח את הילדים שלו משוטטים להם ומפזזים בשיעמום אדיר . כך זה היה לפני הצעצועים ששמו שם. הכל בשביל הדאויין, בדיוק כמו בפתיחת IKEA החנות שאני גאה שלא ביקרתי בא עדיין.(ואני ממש לא מתיימר לבקר שם) כל החברים שלי ובמיוחד ההיא, מאיזורי היוקרה כבר היו שם. שיחקו אותה!

אילנה42

New member
היי מורן

בBIG יש לך "נאפיס". פתוח ( ניראה לי) 24 שעות. מקום לאכול אוכל לא יותר מדי משובח. פיצות, סלאטים, שניצילם. אווירה צעירה ומחירים נוכים. להתראות
אילנה

סושית

New member
ברוכה הבאה לעיר האורות!!../images/Emo24.gif

מורן קודם כל...האם את מכירה פה אנשים בכלל? ואם לא.....אז אני מזמינה אותך בכייף לצאת (איתי או לא) ולהכיר מקומות (ואנשים) מאוד נחמדים בעיר.... בנוסף לנאפיס ויטבתה בעיר שיש בביג....יש עוד המון מקומות בילוי כייפיים!!! אישית....חזרתי לדרום אחרי 5 שנים בת"א, ומאוד נלחצתי מעניין חיי החברה פה והשיעמום....אבל לשימחתי הרבה התבדתי!!! מקווה מאוד לא ישעמם לך פה אני

מורןLA

New member
חן חן יקירתי :)

וואו איזה קבלת פנים נהדרת... אני מכירה פה 3 אנשים בדיוק ששניים מהם שהו איתי תקופה של 5 שנים בחו"ל, וזה בערך כל האנשים שאני יוצאת לבלות איתם, אשמח להכיר אותך ואת שאר חברי הפורום, אנחנו יוצאים יום רביעי לברקה, מישהו מעוניין להצטרף?

fireman

New member
הייתי שמח להצטרף

אבל כנראה שמחר אני נשאר בבסיס
ולגבי מקומות לזלילה 24 שעות ביממה לגבי נאפיס ויוטבתה בעיר החברים כבר כתבו אני אוסיף את "מוקפצין" שעובדים עד השעה 1:00 - 1:30 בלילה שזה אוכל מוקפץ ממש טוב, נמצא מתחת למגדל ספיר השיפודיה של עזרא עובדת גם עד השעות הקטנות של הלילה בעיקר בימי חמישי, יצא לי לעבור שם פעם ב2:00 לפנות בוקר ועוד היה פתוח יש את כל בתי הקפה שגם כן עובדים במתכונת של כמעט 24 שעות ביממה ואלו, פטפוט, פוקו- לוקו, אמדאוס, אפרופו (כולם בעיר העתיקה)

מורןLA

New member
´בני הנקניק´

אחלה מקום פתוח ביום 8 ל4 בבוקר, אוכל טעים בעיר העתיקה - מומלץ לנסות!

fireman

New member
נכון מאוד!

תודה שהזכרת לי. זה מעלה לי עוד רעיון לגבי הפורום רשימת מסעדות ומקומות בילוי מומלצים ברשותי סוף סוף מצלמה דיגיטלית בשבוע הבא אני הולך להפציץ את הפורום בתמונות

מורןLA

New member
למנהל הפורום!

יש לי כל מני דברים לפרסם ודברים שאני מחפשת, האם קיים לוח מודעות כזה לחברי הפורום בבאר שבע, ואם לא האם אפשר להקים פה בפורום?

fireman

New member
ובכן מורן

לגבי לוחות מודעות ופרסום עסקים אני צריך לבדוק את הסוגיה הזו מבחינת תפוז שגם הם כאמור גוף מסחרי, לגבי לוח מודעות לקניה\מכירה של מבקרים בפורום אני אפתח כזה עכשיו. אם עולה לך רעיון לעוד לוח שכדאי לפתוח בפורום אני אשמח לקבל הצעות

סושית

New member
ושוב שלום

בנוסף לכל המקומות שהציעו פה...... אם ממש רעבים אז יש גם את טוסט אנד רוק המשובח במחירים עממיים שפתוח כל הלילה!!! ואני אוסיף ואזכיר את "מטה מדבר" בעיר....שאין לי מושג לגבי שעות הפעילות שלו אבל הוא מקום נהדר עם אוירה כייפית.... בכל מקרה מורן.....אם את ממש מעוניינת...אני אשמח לצרף אותך לאחת היציאות (או כולן....לי אין בעיה עם זה...) צרי איתי קשר בפרטי לילה טוב מב"ש(אני חייבת למצוא משפט כמו שיש לכולם פה...אני עוד אפתיע...או לא...) :O)

לא יודעת אם הזכירו את זה...

אבל סיאסטה אחלה מקום...יש שם דברים טעימים!! בביג או בקניון קרית הממשלה...

fireman

New member
אני חושב שיש סיאסטה

גם בהיכל בית המשפט או שמא אני טועה ומדובר בבית קפה אחר

למעלה