שלום שוב

bargulit

New member
שלום שוב

שלום בנות מקסימות. מחמם את הלב לראות את התמיכה ואת הרצון לעזור באתר הזה. אני חוזרת שוב אליכם להתיעץ קצת... כבר אחרי 7 הפריות, כרגע בהפסקה כיוון שהאנדו' מתפתח ומשתולל. כבר 3 שבועות אני עם כאבים חזקים בצד שמאל ובבטן בגלל ציסטה מכוערת בגודל 5 סמ. אני מנסה לא להגיע לניתוח נוסף (עברתי כבר 2 בשנתיים האחרונות) ולכן מטופלת אצל מטפלת טבעית. עד לפני חודש לא היו לי כל כאבים, לא במחזור ולא בשאר הימים .מאז הפעם האחרונה אני על משככי כאבים, החיים נעצרו, הזוגיות לא משהו, ושלא נדבר על יחסים אניטימיים והכאבים בלתי נסבלים . אני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים בערך. האם הכאבים עוברים מתי שהוא? האם זה נורמלי לכאוב ככה כל הזמן? הרופאים ממליצים על ניתוח, אבל ניתוח נוסף יכול לפגוע בשחלה היחידה שנותרה לי...
. בנוסף\ אם בסוף אני אחליט על ניתוח , מי מומחה באנדו'? לברן, לסינג, סוריאנו? לוקחת כדור בשם קספו-8 שמשפיע לכמה שעות אבל גם עושה קצת בלאגן שם. מישהי ממליצה על עוד כדור חזק? הכואבת...

זואילי

New member
הי שוב

מה הולך להיות בהפסקה? את אמורה לקבל איזה דיכוי? סליחה שאינני זוכרת, אבל איזה טיפולים עשית? פרוטוקולים קצרים/ארוכים? האם עשית פרוטוקולים שהחלו עם דיכוי ארוך? זה בטח לא נורמלי לכאוב כל הזמן. לחלקנו הכאבים עוברים בין אם זמנית או יותר, ולחלקנו הכאבים חוזרים. זה מה יש
וזה כמובן גם המחיר שצריך לשלם על הטיפולים עם כל ההורמונים. מבינה מאוד את הפחד מפגיעה בשחלה שנותרה. לכן אם כן היית הולכת לעוד ניתוח, תעשי בירור רציני לגבי המנתח. כולל להיפגש איתם ולשוחח גם ספציפית על השחלה ועל סיכונים. לגבי לסינג - לא יודעת. שמעתי את שמו. אולי בעבר הרחוק דיברו כאן עליו. לברן - רופא פוריות. סוריאנו - מומלץ בעניין אנדו וניתוחים. לא רופא פריון. לגבי משכך - לא אנחנו יכולות להמליץ לך. חושבת שהצעתי לך לפנות למרפאת כאב. מה שמתאים לאחת יכול לא להתאים לאחרת. לא יהיה אחראי אם ניתן לך פה רשימת משככים. תרגישי טוב

למעלה