שלום. שוב?!...

yaelgal

New member
שלום. שוב?!...

הי, אם אתם זוכרים, עברתי הפלה לפני כחודש אחרי ארבע שבועות. לא קיבלתי מחזור ואתמול ביצעתי בדיקה בבית, וכנראה שנכנסתי שוב להריון.( מחר אעשה בדיקת דם ). ברור לי שלא אני ולא בן זוגי נספר למישהו אחר עד שיתחילו לראות משהו...( הלוואי). אני חושבת שזו הודעה מעודדת עבור בנות שחוו הפלה. יש לי שאלה- איך שומרים על העובר בכדי שלא יפול שוב? אני מטופלת על ידי רופא מקסים, אך נראה לי שהוא יותר מדי שאנן וליברל. לפי דעתו צריך לנהוג כרגיל. לא לנוח, לא להפסיק לשתות קפה, תרופות שונות.. אבל קרה לי משהו לפני חודש שמחיב בדיקה, אתם לא חושבים? מישהי קיבלה עצות מרופא שמרן? מקוה לטוב ולתוצאות חיוביות

המלצות אישיות בלבד

תחליטי כמובן מה שאת רוצה. אבל אני באופן אישי, הפסקתי עם הקפה לחלוטין(!) והאמת שעכשיו זה בכלל לא חסר לי (אני בהריון שבוע 15 אחרי שתי הפלות קודמות),חלק גדול מההנאה נובע כמובן מההתמכרות, אז אני חושבת שבאופן כללי ובלי קשר להריון עדיף להימנע כמה שיותר מקפה. כמו כן הפסקתי עם חדר הכושר לגמרי (לפני ההריון האחרון - הייתי הולכת 3 פעמים בשבוע). אז נכון שבכל מקום רופאים ממליצים להמשיך בפעילות גופנית כרגיל, אבל אני לא חושבת שהם עצמם ניסו אי פעם לשרוף 1,500 קלוריות בשעה על מכשירי אינקוויזיצייה למיניהם. נראה שהם מתכוונים לפעילות כמו של הקשישים/קשישות שאנו רואות בחדר הכושר, או לשחיה רגועה בבריכה... כל רופא יגיד לך שאחרי הפלה אחת לא צריך שום בירור. וגם אחרי שתיים ולכן גם אני לא עברתי שום בירור. אז אין בעצם מה לעשות ותזרמי עם איך שאת מרגישה. והמון המון הצלחה הפעם.

שמחתי לשמוע על ההריון

מחכה בקצר רוח ליום שתהיו רוב פה בפורום... המון המון בהצלחה!

רומי 3

New member
הרופא צודק!! הפלה כ"כ מוקדמת לא

מצביעה (בשלב זה) על בעיה כלשהי...בהצלחה!!

nava21

New member
לבדוק טוב

יעל שלום אני לא רוצה להיות עוכרת שמחה ומקווה בשבילך שאת באמת בהריון חדש, אבל רציתי לומר שזה שקיבלת תוצאה חיובית בבדיקה בהיתית וודאי גם בבדיקת הדם יכול להצביע גם על רמת בטא שעוד לא ירדה לגמרי מההריון שנפל. בהפלה הראשונה שהיתה לי לקח לבטא חודשיים וחצי+ לרדת ל- 0 , חודשיים אחרי עוד היה לי בטא 60 מה שיוצא חיובי גם בבדיקת שתן וגם בדם- הפתרון הוא לעשות בדיקת דם חוזרת תוך יומיים שלושה ולראות אם הבטא עולה= הריון חדש ואם יורד= שרידי ההריון הקודם. מחזיקה לך בכל מקרה אצבעות נאוה

yaelgal

New member
עדכון

תודה על העצות. אשמח לשמוע עצות נוספות... עשיתי מספר ימים לאחר הפלה בדיקת דם בכדי לוודא שהבטא התאפסה והיום ביצעתי בדיקת דם, והבטא כמעט מאה. עכשיו אני פחות או יותר רגועה, מחכה להתפתחויות טובות ולא מאכזבות...

קטיה 007

New member
מזל טוב

בהצלחה ומזל טוב וכמו שאמרה יעל של אודי כולי תקווה שהרוב בינינו יהיו הרות קטיה

למעלה