שלום שוב

Zeitonie

New member
אז זה היה קיום נורא נוח.

הייתי רוצה לנסוע ולחיות תקופה מסוימת במקום שהוא לא הסביבה הקרובה. בינתיים אני חושבת יותר לכיוונים הקרובים יותר לבית. לנסוע בקיץ לחיות באילת אם חברה או שתיים (או חברה וידיד, או... טוב, לאמשנה, העיקר הכוונה). אני מתכוונת, ממש לחיות, יותר משבוע, משהו קרוב לחודשיים. לעבוד, ולהיות אחראית לעצמי. אבל זה נורא בגדר תכנון. כרגע בכלל לא ברור מה ייצא מכל הקטע (אפ 'חד לא רוצה לבוא...) אז במקום התחלנו לרקום מזימות איך ניסע לגרמניה. ואז שינינו (שיניתי..) את זה ללונדון. ואז הסתבר, שיש בעיות קיומיות עם לונדון, אז חשבנו על פריז, עם גיחה קצרה לתאטרון בלונדון. אני נורא משלה את עצמי, נכון?)))

Stansfield

New member
חח צר לי אבל כן

בכלל באירופה המערבית יש את הבעיה הפשוטה שאת לא יכולה להשיג ויזת עבודה את יכולה להשאר בלונדון (לא יודעת איך זה בשאר אירופה) עד שלושה חודשים. אבל אם מישהו חושד שאת הולכת לעבוד שם יכולים להעיף אותך בדקה. אם מגלים שאת עובדת שם, יכולים לשלול לך את ויזת הכניסה לשם למשך שנים. אני הייתי שם על ויזת סטודנט כי נרשמתי לקורס (שבסוף לא הלכתי אליו), ככה שיכולתי להשאר יותר מ3 חודשים אבל גם ככה עזבתי דיי מהר. גם אם ויזת סטודנט, שמאפשרת עבודה של עד 20 שעות בשבוע, גם אז מאוד קשה למצוא שם עבודה. בחנויות נורמליות הם יעדיפו עובדים עם אזרחות בריטית/אירופאית. ולא ממש רציתי לעבוד בעבודת פרך באיזה דוכן או משהו בשביל שכר מינימלי

Zeitonie

New member
אפרנטלי.

אבל ויזת סטודנט דפקא לא תהיה לי בעיה להשיג. אני מתארת לעצמי ששישה קורסים באוניברסיטה נחשבים בשבילהם לסטודנט, לא?

Zeitonie

New member
באמת? למרות קיומם של כל מיני

כרטיסי סטודנט בינלאומיים ודברים למיניהם? חארות.

Zeitonie

New member
מישהו צריך לספור את מספר הפעמים

שהמילה "נחמד" הופיעה בשרשור הזה...

למעלה