שלום שוב

Stansfield

New member
שלום שוב ../images/Emo13.gif

כתבתי כאן מזמן מזמן. אני גם לא בטוחה שזה היה השם שלי אז (אולי זה היה aniviel? לא זוכרת) בכל מקרה, מאז אוגוסט הייתי באנגליה... עד לפני כמה שבועות. אני כבר המון המון זמן אוהבת את אלן. הוא תמיד היה אחד השחקנים האהובים עלי. ותמיד הייתי טסה המון ללונדון ופוגשת שם כל מיני אנשים, אבל את אלן לא פגשתי בעבר. אבל לפני כחודש וחצי היה לי המזל לפגוש אותו פעם ראשונה. הוא היה דיי מניאק חחחח אבל אז פגשתי אותו שוב, והוא היה נחמד, אז נסלח לו
אם תרצו את אספר לכן את כל הסיפור. לצערי אין לי תמונות כי הוא ביקש שלא נצלם אותו, אבל יש לי חתימה אם אתן רוצות שאני אסרוק

Zeitonie

New member
ספרי מאוד מאוד.

איך בדיוק הצלחת לפגוש אותו? מה, קשרים מחתרתיים ופרוטקציות, או שגם לפשוטי העם מבינינו יש תקווה?)))))

Stansfield

New member
לא צריך פרוטקציות

רק צריך ידע מקיף באירועים גדולים שקוראים בלונדון בתחום הבידור. כי אף פעם אי אפשר לדעת מי יצוץ באחד האירועים האלה. בזה אני תמיד יכולה לעזור לכולם

Zeitonie

New member
באמת? מאיפה האינפורמציה המקיפה?

כי במקרה אני אולי (הלוואיהלוואיהלוואי) באנגליה השנה. מתישהו. ו... אהמ..))

Stansfield

New member
אני מאוד..

בקטע של לאסוף חתימות חח כל שנה הייתי טסה המון לאנגליה והולכת לאירועים שכולם יודעים עליהם (בכורות של סרטים, זה מפורסם באינטרנט באתר - westminster.gov.uk בwhat's on) ושם הייתי מדברת עם כל מי שיכולתי ומכירה אנשים. את זה הייתי עושה סתם בשביל הכיף, שבעתיד אם אני אלך לעוד בכורות יהיו לי שם חברים חח אבל התחברתי מאוד עם כמה מהאנשים שהכרתי שם והם התחילו לספר לי על עוד ועוד דברים וזה כבר נהיה קטע כמעט יומיומי כשיכולתי. וזה כבר לא רק בכורות - זה תאטרון, מסיבות, בתי מלון, חלוקות פרסים וכו'. בזמן שהייתי שם ידעתי כמעט על כל מה שקורה. לפני שהבכורה של הסרט כבר נגמרת כבר הייתי יודעת איפה המסיבה שאחר כך (AFTERPARTY חח) ככה שתמיד היה עוד סיכוי לפגוש את האנשים ומעטים האנשים שראיתי ולא פגשתי. לצערי הרב, שני השחקנים האהובים עלי ביותר עוד לא פגשתי כי הם בקושי מגיעים ללונדון... הם גם לא מגיעים לבכורות של עצמם.

Stansfield

New member
סבבה...

טוב, פעם ראשונה, חלוקת פרסי התאטרון. חיכינו מאחורי הבניין איפה שכל אוספי החתימות, מוכרי חתימות (שאוספים חתימות ואז מוכרים אותם והם כולם דיי מניאקים חח) וצלמים היו. ראינו מלא אנשים נכנסים. אני ידעתי שאלן אולי יגיע, לא ידעתי אם בטוח שכן/לא. אחרי שכולם כבר נכנסו, יצא מהבניין מראיין אחד שאני מכירה (קרוע לגמרי ומצחיק לאללה, קוראים לו מייקל). שאלתי אותו אם ג'רמי איירונס או אלן ריקמן נכנסו (שמעתי שגם ג'רמי יהיה שם ולא ראיתי אותו נכנס), אז מייקל אמר שהוא לא ראה את ג'רמי אבל הוא ראיין את אלן ואמר שהוא סרקסטי ומעצבן חח ואז צחק ואמר "הוא עם החבר שלו" (תמיד הוא אומר על כולם שהם עם הBOYFRIENDS שלהם חח) הבנו שאלן נכנס מהכניסה הקדמית בזמן שכולם חיכו מאחורה. אז הלכנו לכניסה הקדמית בתקווה שהוא ייצא משם. אחרי שהטקס נגמר ורוב האנשים כבר הלכו, רק אני וכמה ממוכרי החתימות המניאקים נישארו שם, השומרים אמרו לנו שכולם עזבו ואני הייתי בטוחה אז שאלן יצא מאחורה חח אבל כמובן שהם שיקרו וכעבור 10 דקות הוא יצא. הוא הלך ברגל, עבר לידנו ואמר "I'M NOT SIGNING". התבאסתי אבל שמחתי לפחות שראיתי אותו. אז אחד ממוכרי החתימות (שהם חייבים להשיג את החתימות המסכנות האלה כדי לקבל כסף) התחיל לרדוף אחריו ברחוב. הלכתי אחריהם, בצד השני של הכביש, לראות מה קורה, וכך גם שאר אוספי החתימות. ראיתי שאלן נעצר וחתם לו, אז ניגשתי. הוא חתם גם לי אבל היה דיי מניאק והתעלם מכל מה שניסינו להגיד (חוץ ממתי ששאלתי אם אני יכולה להצטלם איתו והוא אמר לא חח) כעבור כמה ימים, הלכתי לראות את ג'רמי איירונס (וסיר מייקל גמבון) בתאטרון. שמעתי מכמה אנשים שאלן ריקמן הלך לצפות בהופעה אבל אם לומר את האמת, לא האמנתי חח אחרי ההצגה היינו ליד הSTAGE DOOR כדי לפגוש את השחקנים אבל ידעתי שסיר מייקל גמבון אולי ייצא מהיציאה הראשית. אז התחלתי ללכת לשם עם חברה שלי, בזמן שכל הקהל החל לצאת, עברנו ליד היציאה הצדדית בדרך ליציאה הקדמית ולפתע אלן ריקמן יצא משם עם אישתו. איכשהו, למרות שפחדתי ממנו אחרי הטראומה הקודמת, ניגשתי אליו ושאלתי "CAN YOU PLEASE SIGN TO US?", לדעתי הוא זכר אותי מלפני כמה ימים וידע שאני לא מהבעייתיים (כי הייתי היחידה שלא ביקשה חתימה על תמונה, והם בדרך כלל אלה שמוכרים את החתימות) הוא חייך אלי (כן, חייך! הוא יודע לחייך! מסתבר...) ואמר "YEAH SURE". הוא נעמד איתנו בזמן שלי לקח איזה חצי שעה עד שמצאתי את ספר החתימות שלי בתיק חח חברה שלי שהייתה איתי מאוד אוהבת אותו גם כן ולא היה לה ספר (כי היא מצאה את היום לשכוח אותו בבית) אז ביקשתי שהוא יחתום בשמה. אפילו הצלחתי להשחיל מילה כשאמרתי לו YOU WERE GREAT IN THE LAST POTTER FILM והוא חייך אלי (שוב! חח) ואמר THANK YOU. שוב פעם אבל הוא ביקש שאני לא אצלם אותו אבל הפעם בדרך נעימה יותר "SORRY, I CAN'T, WE HAVE TO GO" סך הכל, הוא תיקן את הרושם שהיה לי עליו בפעם השניה. לא הייתה לו בעיה לעצור באמצע הרחוב, בזמנו החופשי לחתום. דווקא אולי אז כשהוא יודע שלא ציפינו לראות אותו, אולי הוא חושב שזה יותר טוב...

מלאכית16

New member
דווקא לא..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

מכל התמונות שיש ברשת שלו מצולם עם אנשים, דימיינתי אותו כיותר פתוח ונחמד ונותן (
) זה קצת קילקל לי את הרושם עליו, והפך אותו להיות יותר..מממ...סליבריטאי רגיל כזה..כמו כל שאר מרימי האפים.. =(

Stansfield

New member
לא דווקא לא חח

רוב הסלבריטאים כן נותנים חחחח (זה נשמע רע) אבל הפעם השניה הוא היה חביב ביותר. חבל שהוא לא רצה להצטלם אבל הוא העביר את הרושם שאת המצלמות הוא פשוט לא אוהב וכמו שאומרים FAIR ENOUGH, לפחות הוא היה נחמד מספיק כדי לעצור ולחתום ואפילו קליל עם זה

Zeitonie

New member
עכשיו, תחשבי שכל פעם שאת יוצאת

החוצה, עוצרים אותך ודורשים להצטלמן ושתחתמי. קצת מציק, לא? זה שאת מוכרת לא הופך אותך לרכוש של אנשים אחרים.

מלאכית16

New member
כן...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אבל עדיין... מעריצים בונים מפורסמים.. אז לפחות, לוידעת..יחס יותר סבלני.. לא שאני אומרת שהוא נוראי ומאנייק או משו כזה.. אני פשוט אומרת שממה ששמעתי עליו דימיינתי אותו יותר נחמד..

Zeitonie

New member
זה לא הופך אותו ללא נחמד))

כלומר, לכל אחד מגיעה הזכות לעולם תחושתי רחב. להתעצבן לפעמים, לא להיות סבלניים, לחוות מצב רוח רע.... אי אפשר לצפות שאנשים פשוט יסתובבו עם חיוך מרוח להם על הפנים 24 שעות ביממה כל השנה...)) (למרות שזה קורץ לי..)

ואו, זה נשמע ממש ממש נחמד..

גם אני מקווה שבעודי חיה, אני אספיק לבקר את אלן... אני רק מקווה שהוא לא יהיה קשיש מידי
הסיפור שלך נשמע ממש ממש נחמד. ספרי לנו מי את.. אני נטע נעים מאוד..

Stansfield

New member
אני לירון

בת 19, גרתי בלונדון מתחילת אוגוסט עד תחילת דצמבר
וחזרתי לארץ

Zeitonie

New member
עבדת שם?

או שזה היה מימון מתוכנן מראש? הורים וחסכונות וכאלה?

Stansfield

New member
לא עבדתי

בהתחלה תכננתי להשאר שם יותר זמן ולעבוד אבל בסוף בגלל הרבה סיבות כל התכנון השתנה והחלטתי לחזור לארץ

למעלה