שלום שוב, שאלה...

שלום שוב, שאלה...

מחר אני קונה קטנוע. לוקחת אותו בלי בדיקה (לא משנה עכשיו למה). רציתי לשאול אתכם איך אני בודקת מספר שילדה, כדי לדעת אם הקטנוע שמוכרים לי זה הקטנוע שרשום ברישיון שלו (מדובר על סאן יאנג סופר-פיור) כמו כן- אם יש עוד דברים שקריטי לבדוק לפני שקונים? (הקטנוע חדש לגמרי- שנת 2004, קילומטרז' נמוך מאד) תודה...

m o e

New member
מה חשוב לבדוק:

חשוב לבדוק: מצבר סלילים מע' פליטה תקינות מזלג מע' חשמל וכו' בקיצור: קחי לבדיקה.

g88x

New member
אפשר לדעת, למה לא?

בלי להתקרצץ ובלי להדחף, סתם מעניין אותי לדעת - למה את לא לוקחת לבדיקה? אני מניח שאת לא קונה ממישהו שאת סומכת עליו ב-110 אחוזים, אחרת לא היית בודקת אפילו את מס' השלדה (או שהיית שואלת אותה/ה אודות המיקום של המספר). שיהיה בהצלחה עם הרכישה בכל אופן.

תודה לכולכם על שלא עזרתם.

בפורום אופנועים ענו לי תוך שנייה. שיהיה לכולכם יום נפלא. שירה.

m o e

New member
לא יורקים לבאר ממנה שותים

מהיום את בעלת קטנוע, בוודאי יהיו לך עוד שאלות... עם ציניות שכזאת לא תצברי לך אוהדים רבים...

לא ירקתי בכלל...

שאלתי אתמול בערב שאלה כי היום הייתי אמורה לקנות אותו. הנחתי שעד הבוקר (12 שעות) מישהו יענה..לפחות משהו... ולכן גם כתבתי, מפאת קוצר זמן, "לא משנה למה אני לא לוקחת לבדיקה". כדי שלא יתחיל שרשור עצות על דברים לא רלוונטיים... ולגבי הבאר- הרי אין שום בעיה לפתוח ניק נוסף... אבל אין בכוונתי לעשות זאת. לפעמים צריך לדעת לקבל ביקורת (ותודה לאורי ואוהד) גם אם היא לא נכתבה בצורה הכי נחמדה. ואגב- קניתי, ואין מאושרת ממני בעולם. נשתמע (סביר להניח שהרבה) בפורום... שירה.

m o e

New member
תתחדשי

"סעי רק בדרכים ישרות!" - אם יש סיבוב, תאלתרי כבר משהו...

למעלה