שלום שוב לכולם

gomiki

New member
שלום שוב לכולם

שמי הוא מיקי וניסיתי להציג את עצמי בצורה מכובדת אני לא מבין מדוע אף אחד לא מברך את בואי האם יש עם מי לדבר כאן? האם אפשר לשאול שאלות או שפשוט מתחיסים פה לגילאים שמעל 29 בלבד? מצפה לתשובה

שריתילה

New member
מה פיתאום? מתייחסים עד גיל 30.

אתה רואה יש לך עוד שנה לגדול. סתם סתם ברוך הבא. כנראה שלא ראו את הודעתך כאן. אתה יודע, פורום של ADHD, קצת קופצים, קצת קוראים, קצת לא קוראים. התכוונתי אלי כמובן

gomiki

New member
איזה קטע

איך שסימתי לרשום את ההודעה אני יורד למטה עם הגלילה ומוצא את כל התגובות :) אופפסס.. יש לך adhd? או לילדיך?

r66

New member
הלו?

אלה התגובות על כניסתך הקודמת... גם ממני ברוך הבא ותודה על הפירגון. תגובות (3) ו√ 21:32 15/11/02 • ברוך הבא לכאןו zivadina ו√ 00:11 16/11/02 • כתבתי פעם - אני רואה כמו בראיו r66 ו√ 10:16 16/11/02 • שלום לך וברוך הבא!ו דליה.ד ו√ 11:20 16/11/02 מה קרה לך? אתה לא קורא את התגובות. תכתוב ונגיב עוד. ר.

זהבה נ

New member
שלום מיקי וברכים הבאים לקהילה שלנו

כאן ב"תפוז אנשים" מתנצלת שלא הייתי כאן כשנכנסת בכדי לתת לך חיבוק, מישהו אמר לפני את זה "מוטב מאוחר מאשר כלל לא", נכון. נכון אנו מנהלות את הפורום ומנסות לדאוג שתמיד יהיה מישהו בבית, לצערי לא תמיד זה מצליח, כמו בכל ביית, לא תמיד אמא ואבא נמצאים, יש להם לפעמים סידורים, לא?. למרות זאת אני רואה שהחברים האחרים כן קבלו אותך בברכה. קבל גם ממני חיבוק
גדול. ושוב ברוכים הבאים. ושבוע טוב.

למעלה