שלום, שוב אני

חנץ

New member
שלום, שוב אני../images/Emo70.gif

אז קודם כל תודה על העזרה... ומס' שאלות -
האם תליוני המטבעות שצריכים להיות על הדלת יכולים להיות בתוך שקיק אורגנזה? אם כן באיזה צבע כדאי?
אין באפשרותי לסובב את שולחן העבודה ב-45 מעלות אל הדלת. עיקר העבודה נעשית על מחשב, אז רציתי לדעת האם הפנית מסך המחשב כך שגבו יהיה אל הדלת ויאלץ אותי להיות עם הפנים אל הדלת זו פעולה מספיק טובה?
אילו קריסטלים מומלצים לעזרה לתחום התעסוקתי והכלכלי? קצת רקע - תאריך הלידה שלי - 16/3/1978 תאריך הלידה של בעלי - 27/9/1970 חיינו תקועים כרגע מהרבה בחינות - אני לומדת לתואר שני ומתקשה למצוא עבודה ליתרת הזמן, מה שמאלץ אותנו לחיות כרגע ממשכורת זעומה שלי ומהמשכורת של בעלי. בעלי הוא עצמאי, והיה מחובר עם עסק אחר בתחומו, חיבור שנגמר בקולות צורמים ובהרבה לכלוך מצד בעל העסק השני (הוא עלינו), דבר זה פגע קשות בעבודה של בעלי וקיצץ לנו את ההכנסה בצורה קשה. עברנו זה עתה לדירה שכורה אחרונה לפני המעבר לדירה שלנו. אני מרגישה שבבית הזה יש אנרגיות חיוביות יותר מבבית הקודם למרות שחלק מהבעיות של בעלי התחילו אחרי שעברנו לכאן.

שבת שלום

המטבעות, כדאי שיראו, מדוע לשים אותם בשקיק אורגנזה? נוכל לדעת אם הפנית מסך המחשב תהיה מספיק טובה, רק לאחר שנעשה ונראה אם יש תוצאות... אבני ציטרין, אמטיסט, פירית, ועוד תורמות לשפע...ו... עוד משהו... לפעמים יכול להיות שאנחנו זקוקים למשהו אחר לגמרי כדי להצליח... לאו דווקא משהו שמעודד שפע או תעסוקה... לפעמים אי הצלחה נובע מצורת חשיבה כלשהי, פחד, יחסי עבודה לא טובים נסיון כושל שעדיין לא התגברנו עליו ועוד... חפשו בבית דברים ש"עומדים" בלי תועלת, כאלה שאין להם מקום והם עומדים "לבינתיים" וסלקו אותם חפצים שבורים, שעונים שאינם עובדים טפלו בבעיות שגורמות לכם עדיין לכעוס אכלו ירקות ופירות והמעיטו בבשר, שומן,צאו ועשו פעילויות שיצחיקו וישמחו אתכם שינויים דורשים תעצומות נפש חזקות התמדה וכוח רצון עוזרים כשקורים דברים שאינם לשביעות רצוננו ופגיעה בהכנסה מעוררת פחדים רבים המשיכו לעשות את כל מה שאתם יודעים הכי טוב... הרבה אנשים הצליחו רק בגלל שהתמידו...למרות כל מה שבא מולם וכנגד כל הסיכויים...

חנץ

New member
תודה, ../images/Emo9.gif זה מאוד מעודד לקרוא את מה

שכתבת.... ורק הבהרה לגבי המטבעות, פשוט אני לא מצליחה לחשוב על דרך לתלות אותם ומכיוון שהאורגנזה שקופה אז חשבתי שזה עשוי להיות טוב, אם יש לך רעיון אחר איך לתלות אני אשמח לשמוע. ואגב לא יכולת לקלוע יותר באומרך "נסיון כושל שעדיין לא התגברנו עליו" על המקרה שלי. זה כל כך נכון שזה לא יאומן, ואני מנסה למצוא את הדרך החוצה מזה.

הצעה לגבי

תליית המטבעות. בפנג שואי אני לא מבינה הרבה אבל רעיונות יצירתיים יש לי בדרך כלל......(אייקון של חיוך מבויש וצנוע..) אז-אני הייתי עוזה מהם איזה מובייל , מהמטבעות, בהנחה שהם מחוררים(ככה ראיתי מטבעות שפע ואולי אני טועה) בכל אופן הייתי משתמשת בחוט דייג שקוף ומשלבת בהם חרוזי קריסטל(שהבנתי שגם הם תורמים להזרמה של הכל) ואני מוצאת את הרכיבים בחנויות לעבודות יד, אם תשלחי לי במסר באיזה איזור את נמצאת אולי אוכל להמליץ לך על חנות. הפרוייקט שלי להערב הוא- יצירת מראה קטנה לתלות על דלת השירותים. אביבה- אם אני עושה מסגרת למראה, האם יש איזה צבע מומלץ? אשמח לשמוע.. ושיהיה שבוע נפלא לכולם

חנץ

New member
תודה במבי, יש לך מושג איפה ניתן

להשיג מטבעות כאלו? חנויות מיסטיקה או אחרות....

חנץ

New member
קיבלתי, תודה.

אם אני אמצא אני אודיע לך פשוט אני מחפשת משהו קרוב.

שבוע טוב במבי ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

נפלא מה שאת עושה... המסגרת בד"כ היא בעלת 8 פינות, (לא זוכרת איך קוראים לזה כרגע...
נדמה לי מתומן, והצבע הוא אדום) אם לא ממש בא לך על הצבע הזה, אז כתום, מה שבאמת משנה זו המראה עבודה נעימה ונא להעלות תמונות , תודה!

שבוע טוב חנץ ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

אז הנה קיבלת רעיון איך לתלות את המטבעות ואם יורשה לי עוד כמה מילים על "ואני מנסה למצוא את הדרך החוצה מזה"... אינני יודעת מה המצב, אבל בכל זאת אומר לך כי אני "שומעת" את העצב... לא יוצאים מזה, חיים מתוך זה וזה מה שכל כך קשה... שבוע טוב קחו את הזמן שלכם לרוחב אהבו והתחזקו ביחד

למעלה