שלום...שוב אני

liatha

New member
שלום...שוב אני../images/Emo13.gif

וואו, זה כל כך מרגש לקרוא כאן את כל האושר שיש לכן והשימחה הרבה. אני שמחה ומאושרת בשביל כולכן ומקווה שכשיגיע הרגע הזה אצלי...אז זה גם יעבור בקלות, ואני אמצא פונדקאית מהר והכל יעבור בשלום. יש לי עוד שתי שאלות: במידה ועברתי תהליך פונדקאות ויש לי כתוצאה מהתהליך ילד, האם אוכל בעתיד לחזור שוב על התהליך כדי שיהיו לי עוד ילדים. האם יאשרו לאישה שאינה יכולה להרות להשתמש בפונדקאות יותר מפעם אחת על מנת שיהיה לה יותר מילד אחד? דבר נוסף - מה אוכל לעשות כדי להפיג את החששות של חברי, בן זוגי מעניין הזה. אקבל כל עצה, טיפ ועזרה בשמחה. ו....תודה לכולן, לקרוא כאן את מה שעברתן ולאן היגעתן רק מחזק אותי יותר למפיח בי תקווה שפונדקאות זה לא בלתי אפשרי.

בנדה1

New member
ושוב אני אענה, משעמם לי בעבודה....

חוק הפונדקאות מאשר עד 2 ילדים, בין אם זה מטיפול אחד (תאומים) או שניים, או ילד אחד שנולד כדרך הטבע והשני מפונדקאות. הפגת חששות? רק לבוא למפגש הפורום הבא ולראות זוגות שלפני התהליך, במהלכו ואחריו. לכולם יש חששות וזה טבעי את צריכה להבהיר לו שלא משנה איך מגיע הילד אליכם, העיקר שהוא יגיע. שוב, בהצלחה.

מירבי*

New member
אין תאריך אבל אפשר לעבוד על זה

נשמח מאוד להכיר אתכם במפגש הקרוב, עוד לא קבענו תאריך, מבטיחה להתחיל לארגן את זה בקרוב ועד אז המון בהצלחה ואני כאן לכל שאלה.

liatha

New member
ושוב אני שואלת....גם לי יש קצת זמן

לפי מה שאת אומרת, אם איני יכולה כלל להרות והפתרון של הוא רק פונדקאות. אז יוכל להיות לי רק ילד אחד בלבד??? ולגבי מפגשי הפורום - מהם בדיוק? מתי הם מתרחשים ואיפה? - סליחה על הבורות אבל אני די חדשה כאן בפורום.

liatha

New member
ושוב.....אני

מה לגבי פונדקאות בחו"ל - גם שם מותר רק ילד אחד בפונדקאות?

liatha

New member
למירבי....חשוב....

הי מירבי, אני לא יודעת אם את זוכרת אותי, אני קצת חדשה כאן, עוד לא נכנסתי כלל לתהליך הפונדקאות אבל אני יודעת שמבחינה רפואית זה הפתרון היחידי שלי לקבל ילד משלי. כרגע אני פה משתי סיבות - כשאני קוראת את חויותיכן, הימים הטובים והטובים פחות אני מקבלת חיזוק ועידוד לקראת מה שמחכה לי ובנוסף אני רוצה לקבל כאן כמה שיותר מידע. נכנסתי לאתר שלך וקראתי הכל כולל את המסמך של החוק בארץ בנושא הפונדקאות. ורציתי לשאול - נאם אוכל לקבל את כל המידע הזה גם בדואר רגיל? אם אתן כתובת האם אוכל לקבל זאת בדואר? תודה, ליאת

מירבי*

New member
היי ליאת

ראשית, אני זוכרת אותך מההודעות שכתבת כאן. את יכולה לקבל את כל החומר בנושא פונדקאות אם תצלצלי לאביבה נמרודי ממשרד הבריאות 02-5681275, היא מתאמת הוועדה לנשיאת עוברים והיא זו ששולחת את חבילת המסמכים שאותה את מבקשת לקבל. ליאת, כפי שבנדה כתבה לך, אין בארץ תרומת ביצית מאישה שלא עוברת טיפול בעצמה ובטח שלא מקרובת משפחה, בחו"ל אין איסור על זה, כשזה יהיה רלוונטי תוכלי לפנות לאחד המרכזים באנגליה או למרכז הגדול בקליפורניה. לגבי המפגשים, אחת לכמה חודשים אנחנו מארגנים מפגש אצל אחות הבנות המשתתפות בפורום, למפגש באים זוגות ופונדקאיות, רוב הנוכחים גולשים בפורום וחלק קוראים סמויים שנהנים לבוא למפגש, המפגש הוא חברתי לכל דבר ותורם הרבה מאוד לזוגות ולפונדקאיות שבאופן רגיל לא מצליחים להיפגש עם עוד אנשים הנמצאים בתהליך. נשמח מאוד להכיר אותך במפגש הקרוב שנקבע. בהצלחה יקירה ואת מוזמנת לשאול כל שאלה

liatha

New member
שלום לכולן...

שלום לכולן... רציתי לשתף אתכן במשהו שגיליתי היום. יש לי תסמונת רוקיטננסקי וגם תסמונת טריפל X. מכל מערכת הרבייה יש לי רק שחלה אחת תקינה, שאולי גם תייצר ביציות אך בגלל שזה מסוכן לי בריאותית ככול הנראה אף רופא לא יסכים לשאוב לי אותן , גם לא בדיקור דרך הבטן. מסוכן בריאותית כי כרגע הנרתעק שלי צר וקטן ובנוסף לכל יש לי רק כליה אחת באותו צד שבו השחלה נמצאת. הפתרון לגביי יהיה ככול הנראה פונדקאות מלאה עם תרומת ביצית.

למעלה