שלום, שוב אני (החדשה)

Shame in you

New member
שלום, שוב אני (החדשה)

עדכון: התור לגניקולוג נדחה, הוא ב20 לחודש. מקווה שהוא יקח אותי ברצינות. יש לי שאלה. שאלתי אותה כבר בפרטי פה כמה בנות, אבל החלטתי למה לא פשוט לשאול אותה פה וזהו. קראתי שאחד התסמינים של אנדו זה כאבים בעת יחסי מין, בעיקר בזמן חדירה עמוקה. השאלה היא: האם הגיוני שזה יכאב גם בחדירה בכלל-לא עמוקה? שהכאבים יהיו בכל זמן חדירה לשם? והאם הכאב הוא מעין כואב-שורף כזה? כאבים כאלה קשורים לאנדו או שזה סיפור אחר?

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני חושבת שמאוד תלוי איפה המוקדים שיש לך במידה וזה אנדומטריוזיס. יש המון סיבות לכאבים בזמן קיום יחסי מין ולאו דווקא אנדומטריוזיס. גם לבנות אנדו שיש כאבים זה שונה מאחת לאחת. יש כאלו שבתנוחות מסוימות פחות כואב, יש כאלו שבכלל לא כואב. אז מאוד חשוב שתדברי על זה עם הגיניקולוג ולא תתביישי. ייתכן ויפנה אותך לבדיקות נוספות. אולי יש לך דלקת? יש המון סיבות ואפשרויות. הכי חשוב פשוט להעלות את הכל מול הרופא ולבדוק אחד לאחד. שאלה לי אלייך: מה זה הציטוט שרשום אצלך בניק? לא קל לעיכול... כמובן אם את מוכנה לשתף.

Shame in you

New member
היי

תודה...אני באמת מחכה לפגישה אצל הרופא, אני רק מקווה שהוא יתייחס אליי. הציטוט- של אביתר בנאי, מהשיר "תאטרון רוסי." אכן לא קל לעיכול.

Shame in you

New member
עוד שאלה, אם כבר...

מהן הבדיקות לגילוי אנדו? רופאת המשפחה אמרה לי שאלו בדיקות לא נעימות בכלל, ואני די מפוחדת. אם האולטרסאונד יוצא תקין, בכל זאת ממשיכים לבדוק?

galim29

New member
צירפתי לך לינק

הכי טוב זה שתקבעי תור למרפאה בתל השומר שמבינה במחלה וארצוי אצל ד"ר סוריאנו מנהל המרפאה. . אם את כבר צריכה לעבור בדיקות עדיף שם. אני מצרפת לך לינק שאת יכולה לקרוא על המחלה ואיך מאבחנים אותה. http://www.nashim.sheba.co.il/200/

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תשובות כבר קיבלת מגלים אז רק ברוכה הבאה ואת מוזמנת להישאר

Shame in you

New member
תודה רבה, ואגב

שמעתי שבטיפול של אנדו' מפסיקים את המחזור..נשמע מוזר, אבל מרוב שהמחזור כואב לי, זה יהיה החלק הכי טוב במחלה.

למעלה