שלום שבת

SigurRos

New member
שלום שבת

כל הלילה עקצו אותי. אני עקוץ בכל המעטפת. אאוץ'...מגרד לי... אז.....שלום שבת....long time no see......

liti

New member
../images/Emo151.gif שבת שלום!

עכשיו אני יודעת מה לקנות לך ליומולדת הקרבה...

פינליש

New member
אספר לך סיפור אימה../images/Emo5.gif חובה לקרוא

יום אחד היה לילה בהחלטה של רגע בעודי בעיר קטנה בבוליביה בואך "דרון אנריקה" החלטתי לצאת לשבועיים למסע בג'ונגלים. בתור אחת שסחבה נטורל פורמולה וסבון דאב אתה בטח מבין שלקח לי משהו כמו שלושה ימים לקלוט את הקטע. ולא תגיד הייתי יומיים ביבשת... זה היה אחרי איזה ארבעה חודשים שם. המדריך שיצא איתי אמר לי תשמעי יא "רוחו לוקו" (אדומה משוגעת) תלבשי בגדים ארוכים, מירחי מתחת לבגדים תרסיס נגד יתושים וגם מעל הבגדים, יענו על הבד !!. וכן עשיתי למה הוא היה נראה לי אחד שמבין עיניין. עזוב שכל פעם שרציתי לתת פיפי לטבע או כל מוצק אחר רק הורדתי את המכנסיים ושמונים בני משפחה של יתושים עפו ישר לדקור אותי במקום הכי רגיש שמצאו. ועזוב את זה שיש יתושים בגודל של המדריך שלך במכון כושר, יש שם גם יתושים שעירים שיודעים לדבר שלוש שפות. בלילה הייתי צריכה לישון עם כילה (ככה כותבים את זה?) ואני בכלל קלסטרופובית וכל לילה היו לי סיוטים שאני בתוך קבר. אחרי שבוע לא הייתה בגוף שלי פיסה אחת לבנה (כזאת אני) הכל, פשוט הכל היה עקוץ. הייתי מצרפת תמונה אבל בכל זאת.... זה פורום אוכל. עכשיו מה ?! מאותו יום שהייתי בג'ונגלים עקוצה עד לעצמות שום יתוש לא עוקץ אותי לעולם ! לא ראית כזה דבר בחיים !!!!! כאילו בשבועיים האלה קיבלתי מהעקיצות חיסון. לא תגיד "היא לא טעימה", "הדם שזורם לה כחול".... אני בטוחה שאני מטעם לא רע אפילו ליתושים והם לא נוגעים לי. בורכתי. ועכשיו המלצה: קמה "אוטן" זה חומר קטלני שמורחים על הגוף. תאמין לי שהיתושים מפיצים את הבשורה ואף אחד לא יתקרב אלייך. ולסיום אני רוצה לצטט לך את שיר הג'ונגל והעקיצות, שיר לך אותו לפי הלחן של "המגפיים של ברוך" של כוורת. זה יתן לך את המצב רוח של החיים: הוא קנה אוטן בזול ומרח שם על הכל וחידש שכבה עבה כל שעתיים האכיל אותם בדם כשעמד גם כשנרדם ולקח אותם לפמפס ליומיים אבל יום אחד הוא קם עדיין מנומנם וחיפש ת'יתושים בכל מקום ובמקום שהם היו עקיצות שם נשארו שסיפרו לו על הכל בהיגיון. פיזמון: כשקרוקודילים לא חסר ואנקונדות תופסים מהר אך יתושים וגם תרמיטים שתמיד עפים מהר קשה מאוד לתפוס אותם כעת נגני נגני גיטרה... את כוחו הוא לא איבד והתחיל שם לגרד וגירד עד שכמעט ראו ת'עצם הוא שתה עוד שלוק של מים והבין אחרי יומיים פה מורחים חביבי רק 2002 לה לה לה.... שיהיו לילות שקטים.

ענתי10

New member
../images/Emo6.gifפשוט מקסים...

כל-כך בחן ובהומור. נשביתי.

למעלה