שלום שבתי

sarah

New member
שלום שבתי ../images/Emo32.gif

בכל דבר יש חסרונות, והחסרון המרכזי במחשב עם בטריה הוא שהוא נכבה בפתאומיות ולכן מקרים לא נעימים כמו התנתקות פתאומים ולא מנומסת משיחות אייסיקיו והודעות שנמחקות באמצע. כן. כתבתי הודעת 'היי חזרתי לפה סוף סוף אחרי חודש בלי מחשב' ארוכה ונחמדה מאוד אבל היא נעלמה לצערי באותה תקרית מזעזעת. לכן רק אגיד בקצרה שאני שמחה מאוד לחזור לאחר תלאות החודש האחרון שבהם היה לי זמן רב מידיי לחשוב דברים נכונים מדיי שאינני אוהבת שמוחי עוסק בהם אני מלאה בהכרת תודה על המחשב שניתן לי על ידיי האל הטוב כדי להסיח את דעתי מעיניינים שאינני רוצה לחשוב עליהם ושנדמה לי שראיתי את אלון בחנות 'חשמל' ברחוב בוגרשוב בת"א הרי היא עיר הבירה של ישראל, אך לצערי אימי חיכתה לי מחוץ לחנות וגם בתוכה ולכן לא יכולתי לבדוק אם זה אכן אתה מחשש שאימי תחקור אותי בעניין איך אני מכירה אותך וכו'
איך חשבתי שזיהיתי אותך:שיער ג'ינג'י, איליינר שחור, נדמה לי שדומה לתמונה שלך שראיתי באתר של רוקי, אוחצ'תי מה, מעוניין לקנות את אחד הדברים שהיו שם בחנות ל'רוקי' הבא וגר ברעננה. אתה גר ברעננה נדמה לי...
המ אה, עוד כמה דברים- הייתי בביגור, ראיתי את מופע הפלנטירי, ספרתי את הלא סטרייטי ה14 של פורום הארי פוטר, מבחן ההצפנה נדחה במפתיע לשבוע הבא
מה שאומר שאאלץ ללמוד עוד שבוע ופתאום נחת עליי דיכאון מאוד מטריד אבל אני חושבת שדיי התגעגעתי ללהרגיש ככה אז אולי זה לא כ"כ גרוע :) טוב, זה הכל So good to be home... שרה

ketty the sheep

New member
שלום שלום

ואני תהיתי למה לא ענית לי באיסיקיו (פארנויה
אני נלחצת כשלא עונים לי. אבל בעיות נפשיות שלי, לא לכאן. אה, ואם אינך מזהה אותי, זה בסדר, דיברנו רק פעמיים בערך. אני הזאתי ששלחה לך הודעות באנגלית עקב בעיות בפונטים של המחשב שלי
). בכל מקרה, ברוכה השבה וכל זה

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifברוכה השבה../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

Good to have you back

You're Not Alone

זה בסדר, אני שותף מלא למה שאת מרגישה :) מעבר לזה שאני פוחד מאוד שמא אני מפריע לאנשים באייסיקיו, אני גם מאוד נזהר שלא להטריד אנשים שהתחלתי והפסקתי לדבר איתם מאז שהתחברתי, לא יודע למה...

מה?!

רק 14? אין כיוון!!! אני לא מאמין שאני מנהל פורום כזה כושל אני דורש ספירה חוזרת
(לא על גבי הפורום!!!
)

sarah

New member
../images/Emo13.gif המממ... יש עוד שאני לא יודעת על

יהם?
אנא יידע את הסטיסטיקאית המושחטת (מה המילה בשביל זה ארז?) של הפורום בכדי שאוכל להכניס את הנתונים החדשים האלה לחישובי הסטיסטיקה מושחתים שלי.

sarah

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif תודה, אולי יש לך מושג למה לד

בר מוזר כזה יש הגדרה? שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שרה../images/Emo13.gif

זרוכה הבאה לאממ.. מחשב עם האינטרנט..
הממ.. והתמונה.. היתכן שזו אממ... סיגל? XD

sarah

New member
כן, סיגל רצתה להנציח את הבליסה שלי

כי 1)זה משעשע 2)כדי לעודד אותי לטרוף עוד ועוד ועוד כי ככה היא אוהבת אותי, נדמה לי
ותודה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

טוב, אממממ את יודעת, צריך לעבוד קשה בכדי להשיג כזה גוף
(סיגל ותוכניות הדיאטה המיוחדות שלה) *עדיין מרוצה מהתוצאות*

sarah

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לכי לעזזל, רציתי להיות רזה!

Suiren

New member
מה? מו? מי?

צוות נזק? רוקי? בפיגוע? *מבולבלה קשות* פרט נמק והסבר! אגב, אנשי הרוקי, לאן אתם הולכים לרוקי? (יו, מיסוח דפוק! ^_^)

למעלה