שלום.. שאלות...

g4life

New member
שלום.. שאלות...

קודם כל תודה. ועכשיו לשאלות.. אני לא מצליח להקליט בלייב על הערוץ מידי , אני מתכוון לVST ואז במקום לכתוב את התווים.. שזה נורא קשה... פשוט לנגן על הפסנתר.. וגם אם אני יכול.. איך אני מפשט את זה.. הרי זה קשה עם העכבר... ועוד משהו.. איך אני יכול להגיע לסאונד של פסנתר...? תודה שוב.

HeavenlyB

New member
למה אתה לא מצליח?

תאר את הפעולות שאתה עושה כדי שאולי נצליח להבין את הבעיה. אתה משתמש במקלטת שליטה? או שאתה מנסה להגן לייב עם עכבר? ואם כן, למה? ניסית פעם לדפוק מסמר עם האצבע? לסאונד של פסנתר אתה מגיע עם פסנתר, או סאמפלר שאליו טענת דגימות של פסנתר.

g4life

New member
תגובה.

אני פותח ערוץ מידי... אח"כ אני מוסיף את ה A1..., מסדר שה OUT של הערוץ יהיה הA1... ואז מנסה לעשות הכל... לוחץ הקלטה.. W,R, כלום לא עוזר.. אני מנגן אבל זה לא מוקלט.. ואין לי מקלדת שליטה... או מה שזה לא יהיה.. אני דיי חובבן.. בן 15 שמנסה למצוא את דרכו.. בתחביב שהוא מאוד אוהב, במיוחד עם אהבתי לגיטרה. איפה אפשר לקנות דבר כזה.. כמה זה עולה..? תודה

g4life

New member
עוד דבר.

האם צריך יכולת נגינה על פסנתר בשביל זה...? כי אין לי.. אני מנגן על גיטרה בלבד.

HeavenlyB

New member
סידרת את ה-Output

אבל מה עם ה-Input? כשאתה מקליט מידי, הערוץ צריך לקבל פקודות מידי, וה-Input מורה לערוץ מאיפה לקבל את אותן פקודות. העכבר הוא לא שלט מידי, ולכן התוכנה לא מקליטה את הלחיצות של העכבר.

g4life

New member
אז מה אני עושה?

האם הפתרון היחידי הוא לקנות מקלדת שליטה? כמה היא עולה?

HeavenlyB

New member
אין מקלדת אחת

כך שמחיר אין לי בשבילך. זה מתחיל מכמה מאות עד כמה אלפים. בנוסף, אתה עדיין יכול לצייר את התפקיד עם העכבר. דבר נוסף הוא אפשרות לקנות ממיר מידי לגיטרה, וכך לשלוט עם הגיטרה על כלי ה-VST.

g4life

New member
אחי,

אני אשמח אם תוכל לדבר איתי במחירים ובמספרים... נשמע לי טוב הממיר מידי, כמה עולה? איפה אפשר לקנות?

HeavenlyB

New member
אני לא חנות ולא מוכר

לכן אין לי דרך לדבר במספרים. אתה יכול לבדוק בחנויות מוסיקה שונות, כמו מיוזיק שופ, חלילית, כלי זמר ועוד (סליחה לכל החנויות שלא הזכרתי
)

למעלה