שלום - שאלות

שלום - שאלות

אז קודם כל היי, אני נועה, אולי מישהו עוד זוכר אותי מפורום "אופרות סבון" כשעוד לא היה את הפורום הזה. בכל מקרה - אני סטודנטית כרגע ואין לי טלוויזיה בדירה, לכן גם די הפסקתי לראות ימ"ח - אבל לכבוד חופשת הפסח אני בבית, וכמובן שחזרתי לראות, רק שאני לא מבינה: א. אייזק הוא בעצם הבן הביולוגי של הופ? אז מי זה התינוק שאצל הופ? ב. ממתי קלואי הפכה לכזאת ביצ'ית? זהו? היא רק החליפה משחור לצבעוני והפכה לכלבה? תודה, ומקווה שאתם נהנים מהפרק של היום (רולף רולז).

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo65.gif היי נועה ../images/Emo65.gif

התינוק שאצל הופ הוא בעצם התינוק של מרלו. מרלו היא אחייניתו של רולף שהביא אותה לסטפנו כדי שברגע שהיא תלד, סטפנו יוכל להחליף בין התינוק שלה לבין התינוק של הופ שהוא כמובן חשב שזה הבן שלו [היום גילינו שלא]. סטפנו החליף בינייהם מייד אחרי הלידה וכך יצא שהתינוק שאצל לקסי, הוא בעצם הבן הביולוגי של הופ
בקשר לקלואי...סתם יש לה יותר ביטחון עצמי מאז שהיא עם פיליפ ושהיא מקובלת...לא משהו רציני...

PRINCESS GINA

New member
איך שכחתי...אני המומה מעצמי...../images/Emo12.gif

ברוכה הבאה לפורום כמובן

python 4

New member
ברוכה הבאה חום יולי אוגוסט!

קלואי ביצ'ית? למה, היא עדיין נחמדה. ולקסי בסוף תצא קרחת מכל הכיוונים, מסכנה. בטח הופּ תיקח את התינוק האמיתי שלה חזרה (זה לא ספויילר, אני סתם מעלה השערות) ובסוף לקסי תישאר בלי תינוק ותאלץ להתנחם בזרועותיו של היצור המוזר עם השפם, אייב. יו, אני מה זה מרחם עליה.

PRINCESS GINA

New member
ביניינו...../images/Emo58.gif

אתה לא יודע שזה מה שיקרה בסוף??? מי שמשתף פעולה עם סטפנו אז זה סופו... אני מאוד אוהבת את לקסי ואני לא מבינה למה היא הייתה צריכה לשתף פעולה עם המפלצת הזה כשמרלו מתה ולמה אחרי שהיא גילתה שהתינוקות הוחלפו היא לא עשתה כלום ולא סיפרה לאף אחד... פ'גרת....

python 4

New member
רגע...../images/Emo58.gif

היא עדיין לא יודעת שהתינוקות הוחלפו.. לא? היא רק יודעת שמרלו מתה אבל היא עדיין חושבת שאייזיק הוא של מרלו. נכון?

PRINCESS GINA

New member
כן....אבל בקרוב היא תגלה../images/Emo58.gif

ואז היא תרצה לשמור את זה בסוד מכולם וכשיתחילו שוב עם הקטע הזה של מי האבא של גיי טי ועם הבדיקות שהוא צריך לעבור אז הופ תשב איתה בבריידי פאב ובו יגיד לה כדרך אגב שהם הולכים לעשות בדיקת אבהות לגיי טי ואז כל הנורות האדומות ידלקו לה... היא אפילו תהפוך את הופ שוב לג'ינה כדי למנוע מימנה לגלות את האמת שהתינוק בכלל לא שלה...

CityGirl9

New member
נצל"ש איך מוחקים את התמונה הקיימת

בכרטיס האישי ומעלים חדשה? ניסיתי הכללל וזה לא הכי יוצא

PRINCESS GINA

New member
אז ככה...זה קצת קשה....אבל....

צריך לעשות את זה כמה פעמים...לי זה אף פעם לא עובד בפעם הראשונה.. תיבחרי בתמונה שאת רוצה להחליף... כשיהיה כתוב לך שהקובץ נשלח בהצלחה ואת תיראי שהוא לא מופיע לך במקום התמונה הקודמה תילחצי ctrl+F5 ותנסי שוב... ctrl+F5 מטרתו לעשות יותר מריענון של הדף שעושה F5 לבדו... כך הדף מעלה שוב את כל הפרטים של העמוד ואז זה יכנס בהצלחה... תנסי כמה פעמים...בסוף זה יצליח... אם זה הופיע לך בדף ולא בכרטיס אז גם כשאת מסתכלת בכרטיס תעשי ctrl+F5
בהצלחה

CityGirl9

New member
../images/Emo41.gifגלריית חתונות עודכנה../images/Emo41.gif

מוזמנים לצפות ולהוסיף.

i love gina

New member
יאא!!!הייתי מת לראות את זה...

אגב, ספוילר עד כמה בקרוב נראה את לקסי מגלה את ההחלפה??? אני מקווה שמאד בקרוב!!!

למעלה