שלום, שאלות מעניינות . . = ]

Torreson

New member
שלום, שאלות מעניינות . . = ]

שלום ..! לאחרונה, בחודשים האחורונים אני זוכר כל ליילה בפרטים את החלומות שלי ! אז בגלל זה זה נזכר בחלומות צלולים, ועלו לי בראש כמה שאלות: 1) מה זה הקרנה חוץ גופית, אלסטרית? קראתי טיפה על זה ולא הבנתי, מישהי אמרה שהיא הכירה מישהו שכמעט ולא הצליח לחזור לגוף שלו.. נשמע מפחיד ולא הגיוני ??! מה זה בדיוק? זה אמיתי? או שזה חלום? 2) בחלומות צלולים אני יכול לתת כל מיני פקודות בחלום .. האם בחלומות צלולים אני יוכל גם לתת פקודות אמיתיות שישפיעו לי על המוח? נגיד, אני יוכל להגיד לגוף להרים את יד ימין? אני יוכל לומר לגוף לנצל יותר אחוזים מהמודע שלי? אני יוכל לשאול כל מיני שאלות את הגוף שלי, כמו כמה אחוזים מהמודע שלי אני מנצל, וכאלה? 3) חח שאלה שלישית ואחרונה: מה יקרה אם בחלום צלול אני אקפוץ לתוך מראה.. מישהו ניסה? תודה!

Esho

New member
אני יכול לענות רק על שאלה 3

אז ניסיתי לקפוץ למראה ופשוט הגעתי כאילו לעולם אחר. לכל אחד זה שונה אגב.

Lil KeKe

New member
שאלה 2

בחצלול אתה יכול לעשות הכל - רק תאמין בזה !! נגיד אם תנסה לעוף, אז אל תחשוב "זה לא הגיוני ואי אפשר" תחשוב שאתה יכול, תאמין בזה, וזה יפעל...

silverhawk

New member
שלום שלום

1. הקרנה חוץ גופית, או OBE, היא מצב בו הנשמה יוצאת מהגוף. ע"פ המאמינים בקיומם של OBE'S, ניתן לנצל את החלומות הצלולים למטרה זו. אישית אני לא מאמין בOBE'S וחושב שמדובר בחלום בלבד, אבל יש שיחלקו עלי. וזו הקרנה אסטרלית, אגב, מלועזית. :) 2. יש כאן כמה שאלות, אז אני אפרק את התשובה. להורות לגוף לבצע פעולה פיזית: כן ולא. בעקרון כאשר אתה ישן הגוף נמצא במצב של שיתוק שינה, אולם תנועות קטנות עדיין נעשות. ייתכן כי באמצעות הריכוז המתאים תוכל לגרום לעצמך לבצע פעולה קלה כלשהי. לנצל יותר אחוזים: מדובר בטעות בסיסית שהשתרשה מסיבה לא ברורה - בניגוד לאמונה הרווחת, המוח לא מנצל 5 או 10 אחוזים מיכולתו. כל הראיה של הניצול באחוזים, ומכאן שהשאלה לא רלוונטית. לשאול שאלות את הגוף: לא, אבל את תת המודע כן. 3. סובייקטיבי. מראה היא דבר מאוד נחמד בחלום - אני בהחלט ממליץ שתנסה.

למעלה