שלום:) שאלון:

gracep

New member
שלום:) שאלון:

אנחנו עושות פרוייקט על ג'וני דפ, ואנחנו מוסיפות סקר לעבודה, על כן חשוב לנו כמה שיותר תשובות-ורציניות!! השאלון
: נקבה\זכר:
מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו:
כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ:
איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ?
איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה?
איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ?
מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ?
איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ?
איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק?
מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה?
תודה לכל העונים\ות. נענה על הסקר ראשונות ע"מ שיהיה ברור.

gracep

New member
עונה-

נקבה\זכר:
נקבה גיל:
18 מה גרם לך להתאהב בשחקן:
כשרון משחק, בחירה בסרטים וכמובן-יופי:) מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו:
תמיד הערצתי אותו כשחקן אבל ההערצה גברה אחרי הסרט סליפי הולו כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ:
הפרוייקט, תמונות בחדר, עוקבת אחרי סרטיו והקריירה המקצועית שלו איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ?
שודדי הקריביים והמספריים של אדוארד איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה?
שודדי הקריביים וצ'ארלי בממלכת השוקולד איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ?
איש מת מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ?
מוזריות איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ?
מיסתורין איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק?
פנטזיה(אדוארד!!!) מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה?
שחקן מעולה, כשרון לגוון בסוגי משחק,שומר את חייו הפרטיים שלו לעצמו, מה שיוצר סקרנות-כך שדרך התקשורת היחידה איתו היא דרך הסרטים . ג'וני דפ רולז!!! וכמובן תשובה לכל שאלה פה-הוא סקסי!!

lindepp

New member
../images/Emo47.gifתשובות לשאלון..

נקבה/ זכר: נקבה גיל: 14 וחצי מה גרם לך להתאהב בשחקן: יכולת משחק מדהימה.. מגלם כל תפקיד הכי טוב שיש, מראה מדהים, סקסי ו... פשוט שלמות. מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: אני חושבת שכל הזמן אהבתי אותו אבל לא ברמות כמו עכשיו, וזה הולך וגודל מיום ליום :). כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: פוסטרים על הקיר, על החלון בכל מקום אפשרי אוספת את כל הכתבות ומתעדכנת כל הזמן בכל הקשור אליו (מגיעים לי לאימייל דברים עליו ברגע ההתרחשות). איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ: חלון סודי, שודדי הקאריביים 1+2, נער שוליים. איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה: שודדי הקאריביים 1+2, חלון סודי, צ'רלי בממלכת השוקולד, בני וג'ון איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ: הליברטין מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ: סקסי וחתיך בטירוף, לא אוהב תהילה. איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ: מיסתורין.. כמו gracep חחח.. איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק: רומנטי
מתח ופנטזיה. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה: כישרון משחק מדהים שאין כמוהו!! צניעות.. וכמו מקודם לא אוהב את כל הקטע של המצלמות והתהילה וזה הכי טוב שיש בעיני וכמובן שוב המראה שלו הכובש. lindepp
Love you johnny!!!

nitzan s

New member
עונה!! =]

נקבה\זכר: נקבה גיל: 16.5 מה גרם לך להתאהב בשחקן: כישרון המשחק העצום שלו שהוא יכול לשחק בכל מיני דמויות שלגמרי שונות אחת מהשנייה,התפקיד של קפטן ג'ק ספארו, והמוזריות שלו, וגם קצת היופי =] מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: כשראיתי את שודדי הקריביים ה-1 נראה לי בגיל 13 או 14 לא בטוחה כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: אממ אני מכננת לראות את כל הסרטים שהוא עשה, יש לי בחדר הרבה פוסטרים ותמונות שלו וגם במחשב וגם השתתפותי בפורום! =] איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? שודדי הקריביים, המספריים של אדוארד איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? קפטן ג'ק ספארו שזאת אחת הדמויות האהובות עליי כי היא ממש מוזרה ואדוארד מהמספריים של אדוארד שהיא כל כך שונה מג'ק ספארו ובגלל זה אני אהבת אותה! =] איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? פחד ותיעוב בלאס וגאס מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? המוזריות שבו ההליכה =] איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? המוזריות חח=] איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? כל הסגנונות הכל פשוט יושב עליו יפה למרות שנראה לי שדווקא את דמות ה"נסיך" לא כל כך היה מתאים לו (אני לא מתכוונת למה שהוא עשה בcry baby אני מתכוונת למשהו כמו שצ'אד מייקל מוריעשה בסיפור סינדרלה) מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? כישרון המשחק המדהים שלו והאישיות שלו =]

cowgirl Ms

New member
יאללה.

נקבה\זכר:
גיל: 20. מה גרם לך להתאהב בשחקן: כישרון המשחק האדיר שלו, איך שהוא מכניס קצת מעצמו לתוך כל דמות שהוא מגלם, הצניעות שלו, הסגנון שלו, המראה שלו... מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: מהפם הראשונה שראיתי אותו.. לא זוכרתא יזה סרט זה היה. כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: אני מנהלת את הפורום שלו?
איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? כ"כ קשה לבחור. אני חושבת ש"שוקולד". איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? חחחחחח, ג'ק ספראו!!! איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? פחד ותיעוב בלרס ווגאס.... ממש לא התחברתי. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? מוזרות. איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? מוזרות.
איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? הומוריסטי. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? כל החבילה של הבנאדם המיוחד שהוא...

tali44

New member
I'm....

נקבה\זכר: נקבה. גיל:15. מה גרם לך להתאהב בשחקן:מהפעם הראשונה שראיתי את שודדי הקאריביים 1 ממש אהבתי אותו. אבל אחרי שהבנתי שהוא והשחקן של צ'ארלי בממלכת השוקולד הוא אותו אחד זה הפך ליותר רציני (ואז גם חתונת הרפאים...) מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: מהסצנה הראשונה שלו בשה"ק 1. כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ:יש לי אתר עליו, פוסטר שלו(קנוי
), כמה DVDים וקלטות, פסקול של הסרט "שוקולד", אוספת תמונות ופוסטרים מעיתונים וכל היום מדברת עליו.......
איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? (חוץ משה"ק) צ'ארלי בממלכת השוקולד. איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? ד'ק ספארו, ווילי וונקה, סאם(מבני וג'ון) איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? "פחד ותיעוב בלאס ווגאס" מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? ההבעות פנים שלו והשליטה עליהם. התנועות היחודיות והיופי שלו.
איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? דרמה(?) וקומדיה זה מאד מאד נחמד. הוא מצחיק והוא תורם מרעיונותיו לסרט. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? הכישרום שלו, כל כך הרבה סרטים וכל כך הרבה שוני בין דמות לדמות. והכישרון האדיר שלו!! (למרות שהוא לא למד משחק) וגם הכישרון שלו בנגינה

tali44

New member
Oops... שחכתי לענות על

מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? תשובה: האמת, כמו שכולם אמרו... המוזריות.|סהדגש| כי אחרי הכל בסרטים או בסדרות אני תמיד מתה על המוזרים. ואיך שראיתי את ג'ק לא יכולתי שלא להתאהב בו, זו משימה קשה מידי בשבילי. (ואז הבנתי שבחצי מהסרטים של הבנאדם הוא מוזר. אז...)

LizStar

New member
עונה ../images/Emo13.gif

נקבה\זכר: נקבה גיל:12 ><" מה גרם לך להתאהב בשחקן:הפקידים שהוא בוחר,הדרך בה הוא משחק את הדמויות,הצניעות שלו,וכמובן-סקסיי
מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו:כשראיתי את שה"ק 1 ב2003 :| כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ:פוסטרים בחדר,כתבות שנכתבו עליו,מתעדכנת בחדשות עליו ..:) איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ?יש כמה >>"...חלון סודי,המספריים של אדוארד,צ'ארלי בממלכת השוקולד וכל סדרות שה"ק
איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה?ג'ק ספארו
איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ?אין לדעתי הכי גרוע..אבל מה שפחות אהבתי זה פחד ותיעוב בלאס וגאס..:/ מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ?זה שהוא ממש אוהב את המשפחה שלו ודואג לה,עמוק בפנים הוא עדיין ילד מתבגר אבל הוא עדיין דואג לילדים שלו ולמשפחות :) איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ?הדרך שבא הוא בוחר להציג את הדמות..פשוט גאון :) איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק?הומוריסטי חח
מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה?הוא גם שר,גם מנגן,גם משחק,גם אבא אוהב ובעל,גם כוככב הוליוודי והוא לא גר שם בכלל..,וגם אדם צנוע ואיך לא היופי הפנימי והחיצוני
:)

../images/Emo42.gifיאללה יאללה!! D:

נקבה\זכר:
מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: כשראיתי את '9 מדורי גהנום'(?) בכיתה ו'.. כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: פוסטרים, תמונות, כתבות... רישומים.. איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? שודדי הקאריבים והמספריים של אדוארד איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? אויש הממ.. פחד ותיעוב בלאס וגאס ע נ ק XD איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? אין אחד כזה :) אולי המדורי גיהנום הזה.. לא יודעת כמה הוא מוכר.. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? שהוא לא נדחף למדורי פפראצי איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? xXx איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק?קומדיות! מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? שהוא לא נדחף למדורי פפראצי

../images/Emo109.gif הוו שאלון!

נקבה\זכר: נקבה.. גיל: 12 מה גרם לך להתאהב בשחקן: אוקיי.. אל"ף הרמת משחק שלו.. בי"ת, היופי שלו מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: תחילת החופש הגדול שעבר.. כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: אממ.. לויודעת.. תליתי פוסטרים שלו בכל החדר שלי ו.. אם מישהו מפיל את אחד הפוסטרים אני דורשת ממנו לבקש סליחה (מהפוסטר XDDDDDDD) [אני לא מטומטמת :S.. אולי קצת נו..] איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? : נאממ.. שאיפות, דון חואן דה מרקו ושודדי הקאריבים 1+2
איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? כולן :] איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? גרוע? נאממ.. לא אהבתי את למצוא את ארץ לעולם לא.. כל העולם אמר לי שזה סרט טוב, כששידרו אותו ביס רציתי כ"כ לראות אותו ובסוף מזה התאכזבתי.. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? נאמ.. איך אפשר להגדיר אתז ה כתכונה? נאמ.. יודע לבחור דמויות.. נגיד את זה ככה? XD איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? שגעון XD איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? נאממ.. נראלי דרמה .. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? הכשרון שלו ><'' (וגם היופי
)

LIRONSH100

New member
עונה...

מקווה שלא באיחור אבל... נקבה\זכר: נקבה גיל:17 מה גרם לך להתאהב בשחקן: 1. תסתכלי אייך הוא ניראה 2. יכולת המדהימה שלו במשחק... מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: כשד"ה 1 יצא כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: בזמן האחרון פחות אבל כמ עט כל יום אני נכנסת לכאן ורואה כמעט כל פעם שיש סרט שלו ביס ובדיוידי איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? בני וג'ון איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? סאם מבני וג'ון... איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? קראי ביבי... (הוא בעצמו אמר את זה אבל יש שם קטע שהוא מאוד טוב...) מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? זו שנבחרה לפורום... איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? השגעון שלו... איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? רומנטי... מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? אייך שהוא ניראה ויכולת המשחק המדהימה שלו...

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifעונה

נקבה\זכר: נקבה גיל: 13.9 מה גרם לך להתאהב בשחקן: המוזרות שלו ואיך שהוא משחק מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: כשראיתי את שודדי הקריבים 1 התחלתי לחקור p: כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: אני בפורום ורואה הרבה סרטים שלו איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? דון חואן דה מרקו איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? שודדי הקריבים ודון חואן דה מרקו איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? אמ שחכתי את שמו אבל הוא משתתף בו לפחות 5 דקות. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? מוזרות והומור איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ?מוזרות ובסרטים מצחיקים יותר אז גם הרבה הומור.. איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? אמ דרמתי .. גם הומוריסטי מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? המשחק שלו והיכולת להיכנס לדמות באופן שלא תזהה אותו ואת ההתנהגות שלו כשתראה אותו בסרט אחר, כמו שודדי הקריבים וצ'ארלי

K o n C h

New member
../images/Emo191.gif*תיקון-

-איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? *את הדמות שבשודדי הקריבים ואת הדמות שבדון חואן דה מרקו.

Adi 7

New member
עונה .....

נקבה\זכר: נקבה גיל: 15 מה גרם לך להתאהב בשחקן: כישרון עצום בכל דבר שהוא עוסק בו (משחק,נגינה,פעלולים...) וכמובן, יופי! מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: אחרי הסרט "שוקולד", "שודדי הקריביים 1" כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: פוסטרים בכל החדר (והרבה.. 7..), עוקבת אחר כל סרט שיוצא, ו(בתהליך) קניית כל סרטיו בDVD. איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? בעיקרון כולם, אבל "חלון סודי" הכי טוב. איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? אהבתי את ג'ק ספארו, הוא כ"כ מיוחד ושונה. איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? נראה לי ש..."פחד ותיעוב בלאס וגאס"... מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? יחודיות בכל עיסוק, אופי מושלם... איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? כמו שאמרתם, מסתורין ושוני. איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? קומי. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה?המראה הסקסי-מתוק כובש. כישרון המשחק האדיר שיש לו... הוא מסוגל לבצע כל דמות הכי הזויה שיש ותמיד הוא יתן את הטוב ביותר. הצניעות שלו, המבט, הנגינה הכל פשוט הכל!!! בקיצור:אין עליו!

אני..

נקבה\זכר: נקבה גיל:17 מה גרם לך להתאהב בשחקן: כישרון המשחק הייחודי שלו והיופי הטבעי מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: בנער שוליים ובשוקולד כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: אני קונה פוסטרים שלו שומרת תמונות מהאינטרנט וכותבת את שמו בכל מקום אפשרי, וקונה DVD איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? שודדי הקאריבים וחלון סודי איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? את גק ספארו איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ?אין אף אחד גרוע.. אבל פחד ותיבוע בלאס וגאס היה מוזר מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? היופי והאהבה הגדולה למעריצים איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? חוש ההומור ייחודי לו איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? דרמה, קומדיה מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? הכשרון הייחודי שלו והאופי שלו בדמויות שהוא מגלם

Titush Black

New member
עונה../images/Emo13.gif

נקבה\זכר: נקבה. גיל: 13 מה גרם לך להתאהב בשחקן: ללא ספק, יכולת המשחק המעולה שלו. יצא לי לראות סרטים איתו, ולשמוע מאחותי כמה שהוא מעולה. לאט לאט התחלתי לשים לב יותר למשחק שלו, לראות יותר סרטים שלו, ופשוט להיות מודהמת מהיכולות הגבוהות שלו. מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: די קשה לי לענות על זה... כי זה די מעורפל. לפורום הצטרפתי אתמול, אבל בעיקרון ה"רומן" שלי עם ג'וני התחיל כשיצא צ'ארלי בממלכת השוקולד. יצא לי פשוט לראות טריילר של הסרט, ולהגיד לעצמי "וואלה, ג'וני דפ! אני חייבת לראות את הסרט הזה". כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: האמת היא שבגדול זה לראות סרטים שלו ולאחל ליום שיצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו כמה הוא מעולה. החלטתי גם להצטרף לפורום, גם כי הוא נראה פורום מקסים, וגם כי פה אני אקבל עידכונים לגבי ג'וני בתדירות גבוהה. יש לי כמה תמונות בניילונים ובמחשב, וגם פוסטר תלת מימד של שודדי הקארייבים2 שקיבלתי ליומולדת, אבל זהו. איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? קשה לומר. בכל סרט הוא מביא צד אחר בו, מטורף יותר, שלוו יותר, משוגע יותר. בעיקרון, הסרט האהוב עליי כרגע הוא "חלון סודי" בגלל שהוא סרט גאוני לטעמי, אבל על ג'וני אני יכולה להגיד בלב שלם, שבנתיים כל סרט שראיתי אצלנו היה מוצלח ביותר. איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? שוב, כולם. זאת אחת הסיבות שיש לי אהבה גדולה לשחקן הזה. ג'ק ספארו, הוא דמות מופת. מצד שני, גם ווילי וונקה הוא אחלה דמות, מכיוון שג'וני מצליח להדגיש את העובדה שאותו אדם מטורף שהולך עם הרגש ויוצר אותו בצורת ממתקים לילדים, הוא חרד מאבא שלו, אבל הוא אוהב את המפעל שלו יותר מכל. אלה רק חלק מהדמויות שג'וני מגלם, מכיוון שלא את כולן אני זוכרת, אבל כל דמות מובאת בצורה הטובה ביותר על ידי ג'וני. איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? כרגע לא יצא לי לראות אחד כזה. עד עכשיו הייתה לי אהבה גדולה לכל סרט של ג'וני שראיתי, אבל אני מניחה שיש כמה סרטים לא ידועים כל כך שלו שהיו קצת חלשים ולכן הם לא ידועים [הוו הגאונות ><]. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? חוץ מהכישרון שלו, יש בו כל כך הרבה חיבה ונחמדות. הוא דורג כשחקן הנחמד ביותר בהוליווד, ואין ספק שזאת אחת התכונות הבולטות שלו אצלי. איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? אמ.. העובדה שהוא לא מפחד לקחת את הדמות עד הסוף. בעיקרון זאת לא ממש תכונה, אבל צריך סוג של אומץ לקחת דמות, להתחבר אליה, להפוך אותה לחלק ממך, להוסיף לה דברים ולצאת עם זה לעולם. איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? אני חושבת שדרמה והרפתקאות בעיקר. יש לו יכולת גבוהה להפוך דמויות לרציניות ולחילופין למשעשעות, אבל לא להקצין אותן לרמה של קומדיה, שתהרוס מאיכויות הסרט. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? הכישרון שלו. ללא ספק. הסרטים המעולים שהוא לוקח בהם חלק. הדמויות הנועזות. האמינות. הנחמדות שלו. הוא פשוט ג'וני דפ. לא נתקלתי בפוזה שהוא יוצר, לא נתקלתי במקרה שהוא התנשא מעל משהו בגלוי. כל הגישה שלו למשחק, להערצה, לחיי הפרסום היא גישה כל כך בריאה, שהיא גורמת פשוט להתאהב בו. מקווה שעזרתי

למעלה