עונה../images/Emo13.gif
נקבה\זכר: נקבה. גיל: 13 מה גרם לך להתאהב בשחקן: ללא ספק, יכולת המשחק המעולה שלו. יצא לי לראות סרטים איתו, ולשמוע מאחותי כמה שהוא מעולה. לאט לאט התחלתי לשים לב יותר למשחק שלו, לראות יותר סרטים שלו, ופשוט להיות מודהמת מהיכולות הגבוהות שלו. מתי לראשונה התחלת להעריץ אותו: די קשה לי לענות על זה... כי זה די מעורפל. לפורום הצטרפתי אתמול, אבל בעיקרון ה"רומן" שלי עם ג'וני התחיל כשיצא צ'ארלי בממלכת השוקולד. יצא לי פשוט לראות טריילר של הסרט, ולהגיד לעצמי "וואלה, ג'וני דפ! אני חייבת לראות את הסרט הזה". כיצד מתבטאת הערצתך לג'וני דפ: האמת היא שבגדול זה לראות סרטים שלו ולאחל ליום שיצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו כמה הוא מעולה. החלטתי גם להצטרף לפורום, גם כי הוא נראה פורום מקסים, וגם כי פה אני אקבל עידכונים לגבי ג'וני בתדירות גבוהה. יש לי כמה תמונות בניילונים ובמחשב, וגם פוסטר תלת מימד של שודדי הקארייבים2 שקיבלתי ליומולדת, אבל זהו. איזה סרט על פי דעתך הכי מוצלח שבו השתתף ג'וני דפ? קשה לומר. בכל סרט הוא מביא צד אחר בו, מטורף יותר, שלוו יותר, משוגע יותר. בעיקרון, הסרט האהוב עליי כרגע הוא "חלון סודי" בגלל שהוא סרט גאוני לטעמי, אבל על ג'וני אני יכולה להגיד בלב שלם, שבנתיים כל סרט שראיתי אצלנו היה מוצלח ביותר. איזו דמות ג'וני דפ גילם באופן הכי אמין ומהנה? שוב, כולם. זאת אחת הסיבות שיש לי אהבה גדולה לשחקן הזה. ג'ק ספארו, הוא דמות מופת. מצד שני, גם ווילי וונקה הוא אחלה דמות, מכיוון שג'וני מצליח להדגיש את העובדה שאותו אדם מטורף שהולך עם הרגש ויוצר אותו בצורת ממתקים לילדים, הוא חרד מאבא שלו, אבל הוא אוהב את המפעל שלו יותר מכל. אלה רק חלק מהדמויות שג'וני מגלם, מכיוון שלא את כולן אני זוכרת, אבל כל דמות מובאת בצורה הטובה ביותר על ידי ג'וני. איזה סרט על פי דעתך הכי גרוע שבו השתתף ג'וני דפ? כרגע לא יצא לי לראות אחד כזה. עד עכשיו הייתה לי אהבה גדולה לכל סרט של ג'וני שראיתי, אבל אני מניחה שיש כמה סרטים לא ידועים כל כך שלו שהיו קצת חלשים ולכן הם לא ידועים [הוו הגאונות ><]. מה התכונה שלפי דעתך הכי בולטת ואופיינית לג'וני דפ? חוץ מהכישרון שלו, יש בו כל כך הרבה חיבה ונחמדות. הוא דורג כשחקן הנחמד ביותר בהוליווד, ואין ספק שזאת אחת התכונות הבולטות שלו אצלי. איזו תכונה באה לידי ביטוי הכי הרבה בסרטיו של ג'וני דפ? אמ.. העובדה שהוא לא מפחד לקחת את הדמות עד הסוף. בעיקרון זאת לא ממש תכונה, אבל צריך סוג של אומץ לקחת דמות, להתחבר אליה, להפוך אותה לחלק ממך, להוסיף לה דברים ולצאת עם זה לעולם. איזה סגנון משחק (ז'אנר) הכי מתאים לג'וני לשחק? אני חושבת שדרמה והרפתקאות בעיקר. יש לו יכולת גבוהה להפוך דמויות לרציניות ולחילופין למשעשעות, אבל לא להקצין אותן לרמה של קומדיה, שתהרוס מאיכויות הסרט. מה לדעתך הופך את ג'וני דפ להצלחה? הכישרון שלו. ללא ספק. הסרטים המעולים שהוא לוקח בהם חלק. הדמויות הנועזות. האמינות. הנחמדות שלו. הוא פשוט ג'וני דפ. לא נתקלתי בפוזה שהוא יוצר, לא נתקלתי במקרה שהוא התנשא מעל משהו בגלוי. כל הגישה שלו למשחק, להערצה, לחיי הפרסום היא גישה כל כך בריאה, שהיא גורמת פשוט להתאהב בו. מקווה שעזרתי