שלום, שאלה.

hadarwin

New member
אור...

להתווכח זה טוב אפשר ללמוד מזה... חח עכשיו ברצינות תחשבי קודם כל עם עצמך אם את באמת רוצה לפרוש מהפרויקט, אם יצא לך מזה משהו או לא (אין סיכוי) זה רק כמה מפגשים נכון?? תישארי תלמדי אבל הכי חשוב תנסי ותרצי, אם לא שום דבר מהפרויקט לא ילך לך, ועוד דבר, ראיתי בפורום קצת מזמן משפט חשוב וחכם, אף אחד לא בא רק בשביל להפריע, בכל אחד יש ניצוץ של רצון, אז גם אחרי 14 מפגשים אם נראה שרק באו להפריע בטוח שזה לא נכון.... שכל אחד יפיק מה שהוא חושב מהמשפט (בהצלחה!) ובאמת המלצה שלי מהלב - תמשיכי!!! וגם אם לא יפתח לא ייעלב בכלל, עלבון זה בחירה, אני לא חושב שהוא ירצה להעילב.... אבל ... בחירה שלך! המון אהבה הדר

guttmany

New member
סבלנות

יש בקורס די הרבה מצב של אי ודאות אני ממליץ להתמיד ולהשקיע כי זה מפיק את התוצאות בגדול אני מניח שמי שאמר שלא קיבל כלום מהקורס קודם כל מה שהוא אומר זה שהוא לא לקח כלום מהקורס אני לא מאשים אבל מציע לך 1. לדבר או לכתוב למנחה גם במייל אפשרי אם אין לך אני אנסה להשיג לך שילחי לי מסר אישי ואשיג לך 2.לשנס מתניים ולהמשיך ולקחת עד הסוף ולסיום אני שואל שאלה כללית מה נותנת פרה? אם תדעו אז ניתן להבין את העינין

hadarwin

New member
פרהה....

נותנת הרבה דברים - חלב שמביא גבינה... סטייק, וכל הדברים שיש לה בגוף
למרות שאת זה היא לא נותנת אלא אנחנו לוקחים...

SsomeoneE

New member
היום היה לנו את המפגש החמישי..

ובעקבותו יצאתי מחוזקת, דיברנו על היררכיה, על בירתמוס, על עובדות החיים, הוא לימד אותנו שיטת זיכרון חדשה,וגם דברנו על "ד"ר משיח" שהבריז חח XD ממש נהנתי.. בעקבות המפגש הזה החלטתי להישאר, ולפתוח בגישה חדשה לקורס, לעצמי, ולחיים.. אני מודה לכם על עצותיכם, ועל עזרתכם.. :) -ד"א, פיצחתי את הצופן שבעמוד האחרון של הספר למי שזוכר D: - תודה :)

hadarwin

New member
כל הכבוד!!

כל הכבוד על ההחלטה ועל פיצוח הצופן XD שיהיה לך המון בהצלחה ותגיבי על איך את מרגישה תישארי איתנו!!

davidori

New member
באמת?! ../images/Emo13.gif

נפלא! פתרת את הצופן?! אני עוד לא הצלחתי לפתור אותו! אגב, כששלחת בהתחלה הייתי בטוח שכבר עברת את המפגש המדהים הזה, וזה כאילו שיכנע אותך שזה לא בשבילך, וכן - טעיתי. לרוב רוב וככמעט על מי שבא למיכא"ל יש לו קצת רצון, לפחות, ובמקרה שלך שאמרת פה לדעתי שאתצ מכינה כיופים וזה, אני בטוח שתצליחי ושיפלו לך עוד אסימונים, גם אם זה יקרה אחרי הקורס... בהצלחה!! (אגב - גם אני שיניתי את הגישה רק במפגש הזה
)

למעלה