שלום,שאלה איך אני יכול לברר את הקב"א שלי? מישהו יכול בבקשה לברר לי?
B blasi New member 4/2/07 #3 חחחחח לא,אבל זה רציני... אני לא סתם שואל,זה באמת חשוב... למה הם לא מוכנים לפרסם את זה?
D demoloc New member 4/2/07 #4 כי זה סודי בעיקרון צריך די פרוטקציה מינימאלית (כל אחד בלשכ"ג או כמעט כל אחד עם גישה למחשבים) בשביל לברר. גם אפשר לדעת +- מה בקב"א לפי המיונים שהוצעו לך
כי זה סודי בעיקרון צריך די פרוטקציה מינימאלית (כל אחד בלשכ"ג או כמעט כל אחד עם גישה למחשבים) בשביל לברר. גם אפשר לדעת +- מה בקב"א לפי המיונים שהוצעו לך
B blasi New member 5/2/07 #7 זאת די בעיה לדעת,כי יש לי פרופיל 72 וקיבלתי מנילה קרבית רגילה ביחס לפרופיל הזה(סטילים,איסוף,חילוץ והצלה,תותחנים,שריון ונ"מ) אז אין לי אפשרות לדעת
זאת די בעיה לדעת,כי יש לי פרופיל 72 וקיבלתי מנילה קרבית רגילה ביחס לפרופיל הזה(סטילים,איסוף,חילוץ והצלה,תותחנים,שריון ונ"מ) אז אין לי אפשרות לדעת
E elula17 New member 4/2/07 #5 נו סודי... הם לא רוצים שאף אחד ידע על סמך מה הם מחלקים לך את הקב"א אם יש לך ויטמין P אז תדע אם אין...תחכה לגיוס ותכיר כמה שיותר אנשים שילכו להיות מאבחני פסיכוטכני וכאלה...בהצלחה
נו סודי... הם לא רוצים שאף אחד ידע על סמך מה הם מחלקים לך את הקב"א אם יש לך ויטמין P אז תדע אם אין...תחכה לגיוס ותכיר כמה שיותר אנשים שילכו להיות מאבחני פסיכוטכני וכאלה...בהצלחה