שלום! שאלה-->

שלום! שאלה-->

לפני כחודש בערך רופא העור שהייתי אצלו אמר לי שנבדקתי בוירוס אשר גרם למחלת קונילומה. מה שקרה זה ששמתי לב ליבלות באיזור איבר המין ועל האיבר עצמו. לאורך כל החודש ביקרתי אצלו מספר פעמים לבצע צריבות של אותם יבלות. נכון לעכשיו לא נותרו יבלות והעור נראה נקי. ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש צריבה בכל פעם שאני מטיל שתן, והרגשתי צריבה ממש חזקה בזמן שפיכת זרע. מהסתכלות שלי נראה האזור של צינור השתן אדום מאוד ואפילו קרוב להיות מדמדם. זה החריף ביום האחרון ואני מרגיש ממש שריפה גם כשאני לא מטיל שתן... ברצוני לדעת האם זה קשור בצורה כזו אחרת למחלת הקונידלומה שהתגלתה אצלי או שזה דלקת בשתן , ומה אני אמור לעשות בינתיים עד שאני אראה רופא , כי אני ממש סובל כרגע... תודה לעונים ולעוזרים.. לילה טוב!

עשיתי בדיקת שתן

מישהו יכול להגיד לי מה היא אומרת? אני אהיה ביום שני אצל הרופא שיגיד לי מה לעשות וגם לקבל תוצאה של בדיקה נוספת, נראה לי משטח או משהו כזה.. לבינתיים יש את זו מה המשמעות של הנתונים ?

הגיעה גם בדיקת תרבית

ראיתי באינטרנט שהבדיקה יצאה שלילית, עדיין לא ראיתי רופא כי אין מקום בימים הקרובים. מה זה אומר שהתרבית שלילית? הבנתי שאם היא שלילית אז זה אומר שאין דלקת בדרכי השתן.. ואז מה? זה מחלה אחרת? אני מאוד מודאג, ולא יודע כל כך מה לעשות. כרגע אני לקוח אנטיביוטיקה - ציפרודקס ודוקסילין. נכון לעכשיו אני לא מרגיש צריבה חזקה כשאני מטיל שתן וגם אני הפרשות מהאיבר. אודה להמשך תשובתך בנושא!

למעלה