שלום... שאלה

טלik

New member
שלום... שאלה

איך קוראים לשיר החדש של אביתר שהתחילו להשמיע בגלגלץ???

TEENAGER1

New member
משמיעים את השיר בגלגל"צ? ../images/Emo12.gif

בכל אופן, אני מניחה שאת מדברת על "מאחורי השמש", זה שיר מתוך הסרט.. "הדברים שמאחורי השמש" (מפתיע). אם תרדי קצת למטה בפורום, יפית העלתה קישור לצפייה בקליפ של השיר. לילה טוב

טלik

New member
זה לא השיר הזה

זה נראה לי שיר חדש יותר הוא אומר "טיפשות של גשם" משהו כזה. שמעתי את זה באמצע שיעור נהיגה ולא הייתי מרוכז מספיק :(

:ם אמממ, יכול להיות ש..

"שופר מבניין העירייה מסתררים מהגשם, מבול" זה מה שהוא אמר? כי אם לא, זה אומר שיש עוד שיר חדש וזה יעשה אותי שמח.

TEENAGER1

New member
אוי, אתה בן. סלח לי.

בכל אופן, לי לא ידוע על סינגל חדש נוסף, אבל אני אשמח להיות מופתעת בקשר לזה. אמרו שזה שיר חדש?

טלik

New member
חחח....

כןן אני בן. וזה גם לא נראה לי ממה שאתה כתבת... אני ממש מקווה שאני לא טועה זה היה בזמן שיעור נהיגה ונראה לי שאמרו שזה שיר חדש... קיצר אני ממש מקווה השמיעו אותו בגלגץ
ואני דיי בקיא בשיריפ של אביתר ככה שזה נראה לי שיר חדש אם מישהו ידע מה שמו תוכלו לשלוח לי? :) תודה

נו.. אז אולי זה..

"שופר מבניין העירייה מסתררים מהגשם, מבול" זה מה שהוא אמר? כי אם לא, זה אומר שיש עוד שיר חדש וזה יעשה אותי שמח.

טלik

New member
לא לא..

אני כמעט בטוח שהוא אומר בשיר "טיפות של גשם" חח אבל אל תשלו את עצמכם אולי סתם הייתי מסטול ולא שמעתי טוב (אין מצב
) אמרו שזה שיר חדש. תשמעו גלגץ בטוח ישימו אותו שוב

יש מצב שזה סינגל ראשון מהדיסק :O

וזה אומר שזה עניין של חודשים אבל אני לא מפתח תקוות :p

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif לא לפתח ציפיות...

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
, אבל תשמעו גלגל"צ! אם כי, אם באמת יש סינגל חדש, סביר להניח שישמיעו אותו גם בתחנות.. יותר כיפיות. בכל אופן, אם מישהו שומע משהו על זה - תכתבו, כי אני נורא סקרנית.

טוב אני לא יכול יותר

עברתי כמעט את כל היום בשמיעה של התחנה הדוחה הזאת. ואני פשוט לא מסוגל לשמוע את השירים האלה יותר אה, יש סינגל חדש לבועז שרעבי, וויפי היי

המלצה-

סינגל של אביתר (שהוא עוד לא הראל סקעת תודה לאל..) אם הוא מושמע בגלגל"צ בין "ואת" ל"ואת" סביר להניח שהוא מושמע בסבירות טיפה יותר גבוהה ברשת ג'.. תנסה לפני שתתפגר עם גלגל"צ

אולי זה בגלל שאני אחרי

לילה לבן ומצפה לי עוד יום ארוך אבל.. הממ.. לא ממש הבנתי
אני שונאת לילות לבנים!

TEENAGER1

New member
תחנה נוראית

אני חרשתי במעט זמן שהיה לי על רשת ג', וכלום...

למעלה