שלום. שאלה.

limoranima

New member
שלום. שאלה.

שמעתי את "me and a gun" שבאופן מובהק משחזר חווית אונס. חוץ מזה "זיהיתי" סממנים שמדברים את החוויה בעוד שירים שלה. תארתי לעצמי שפה יהיה המקום הנכון לשאול האם טורי איימוס פעילה בצורה כזו או אחרת בקידום מודעות לתופעה? האם היא התבטאה בפומבי בהקשר? תודה!

תשובה לשאלתך-

כן, טורי פעילה בנושא, בעיקר בארגון RAINN (Rape, Abuse & Incest National Network ) WWW.RAINN.ORG לפי מה שאני יודעת השיר Me And A Gun יצא במהדורה מיוחדת יחד עם Putting the Damage On באלבום שהארגון הפיק. לפי מה שידוע לי טורי לא מדברת על המקרה, אבל הוא בהחלט בא לידי ביטוי ביצירה שלה.

limoranima

New member
תודה על התגובה המהירה!

silent all these years גם מצלצל לי חזק לכיוון. אני מאוד מעריכה את העובדה שהיא חשפה ברבים דבר כזה שכן בעיני מדובר בשימוש לחיוב בכוח שיש לה כמפורסמת (במובן של מתן קול למי שמסיבה זו או אחרת לא מצליחה להשמיע אותו). שוב,תודה.

כן גם לי זכור משהו לגבי Silent

אבל אני לא בטוחה אז אני לא רוצה להטעות אותך... ובכיף,
.

טורי מדברת על המקרה דרך השירים שלה

באחד הראיונות שערכו איתה היא סיפרה שהדרך להתמודד עם המקרה ועם המשך החיים היא המוזיקה שלה,ההופעה מול הקהל שאוהב ואוהד וכמובן קידום המודעות לקורבנות אונס דרך האירגון שהיא הקימה. בראיונות שקראתי במהלך הזמן היא יותר מספרת על השלכות המקרה על החיים שלה וכיצד היא מתמודדת עם אותן השלכות. היא לא מדברת על המקרה בפרטים פרטים.

למעלה