לא חשבתי אך זהיה נצרך בשביל ההטעיה. . .יו נוו. .
א אהוב יקר מוכר New member 18/5/06 #17 גם אני מסכים.. ירושלמות.. הכי מדהימות שאפשר.. אין.. יש בהן משהו מיוחד.. לא רק יופי.. יש עוד הרבה מעבר..
גם אני מסכים.. ירושלמות.. הכי מדהימות שאפשר.. אין.. יש בהן משהו מיוחד.. לא רק יופי.. יש עוד הרבה מעבר..
א אהוב יקר מוכר New member 18/5/06 #22 אין רע בתל אביביות.. חוץ מ.. ו.. הא.. וגם זה.. מה טוב בתל אביביות? לא ממש רציניות
א אהוב יקר מוכר New member 18/5/06 #24 לא התכוונתי להעליב.. מת עליכן.. חשבתי שאת כבר מכירה אותי, אלופה.. יודע שאני צוחק..
ב בארי הברבארי New member 18/5/06 #30 למה לך להוביל את הפגישות לסקס ??? אתה מחפש יזיזה או בת זוג ? כי אם זו יזיזה אין כמו להיות ישיר ולומר את מה שאתה רוצה. אם זו בת זוג לעתיד...צא בצעדים קטנים ותן לזמן לעשות את שלו.
למה לך להוביל את הפגישות לסקס ??? אתה מחפש יזיזה או בת זוג ? כי אם זו יזיזה אין כמו להיות ישיר ולומר את מה שאתה רוצה. אם זו בת זוג לעתיד...צא בצעדים קטנים ותן לזמן לעשות את שלו.
P paskol2009 New member 18/5/06 #31 אבל בארי ידידי לא נראה לי שבחורה רוצה לשמוע אפילו ברמז ובוא נניח שהיא השרמוטה הכי גדולה בעולם .צ יש פה משחק שצריך לשחק רק מישהו לא חילק לי את ההוראות. מבין..........
אבל בארי ידידי לא נראה לי שבחורה רוצה לשמוע אפילו ברמז ובוא נניח שהיא השרמוטה הכי גדולה בעולם .צ יש פה משחק שצריך לשחק רק מישהו לא חילק לי את ההוראות. מבין..........
פ פוEט New member 18/5/06 #35 זה ממש פשוט להוביל פגישות לסקס אתה צריך להביא אותה לאווירה הנכונה במקום הנכון ,אם אתה נפגש איתה במקדונלדס אז הסיכוי לסקס הוא נמוך ,אך אם תשוחחו הרבה בחדר עם מוזיקה רומנטית ברקע + נר או שתיים אז...
זה ממש פשוט להוביל פגישות לסקס אתה צריך להביא אותה לאווירה הנכונה במקום הנכון ,אם אתה נפגש איתה במקדונלדס אז הסיכוי לסקס הוא נמוך ,אך אם תשוחחו הרבה בחדר עם מוזיקה רומנטית ברקע + נר או שתיים אז...