שלום... שאלה...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
שלום... שאלה...

סליחה על ההתפרצות לפורום... פשוט זה היה נראה לי המקום לשאול.. אני בת 16, והמדריכה שלי מהאולפנא, שהייתה מדריכה שלי במשך שנה, מתחתנת מחר, ועוד לא מצאתי מתנה... אני מגיעה יחד עם חברה לחתונה, והחלטנו להביא משהו ביחד. אנחנו רוצות משהו מקורי, ולא גדול, ומצד שני - גם לא קטן... הזוג הוא זוג דתי, והם בסביבות גיל 20... מישהי כאן תוכל לעזור לי? אני אשמח מאוד אם תוכלו לענות בשעות הקרובות... תודה מראש, ושוב סליחה על ההתפרצות... שנשמע בשורות טובות, אסתי.

רחלי1

New member
ברוכה הבאה והנה רעיון:

היום, כבכל יום שלישי, מתקיים במדרחוב נחלת בנימין בת"א יריד אומנויות. לכו לטייל שם, ושימו לב למתנות בתחום ה: חנוכיות, פמוטים, ברכת הבית ושאר אלמנטים מתחום היודאיקה, שלבט מוצעים בעיצוב מקורי ובמחירים נוחים. אם לא תמצאו דבר (מה שלא סביר...) המשיכו לקינג ג´ורג´ ולאלנבי הסמוכים, יש שם אין סוף חנויות יודאיקה לא יקרות. מזל טוב, ובהצלחה!!!

ST

New member
רחלי - תודה! ../images/Emo13.gif

רק שזה לא ממש פרקטי בשבילי... ת"א זה די רחוק לי - אני חיפאית. תודה בכל מקרה, נתת לי כמה רעיונות... אחד הרעיונות הראשונים היה לקנות משהו לא גדול, ולצרף משהו בעבודת יד... השאלה - מה? אין כמעט משהו שאנחנו לא יכולות להספיק בכמה שעות טובות של הכנה, אז זמן זאת לא ממש בעיה. וחומרים גם לא - יש כאן לא מעט חנויות... יש למישהי רעיון? אסתי. נ"ב: אתי@ - תודה שהזכרת לי. חשבנו על זה שצריך לזכור לבקש פתק החלפה... אבל לא הייתי זוכרת את זה בחנות. רשמתי לעצמי..

אתי@

New member
תסלחי לי שאני פרקטית

אבל רצוי משהו עם פתק החלפה. זוגות צעירים שרק מתחילים למלא את ביתם זקוקים לחפצים שימושיים, ולכן כדאי שאם המתנה שתקנו לא תתאים מסיבה כלשהי, הזוג יוכל להחליף. למשל, מצעים למיטה בגודל שונה מהמיטה שלהם, או טוסטר וכבר יש להם טוסטר. זה יהיה חבל אם הם לא יוכלו להשתמש במתנה שלכן....

הילית*

New member
שלום לך!

רציתי קודם כל לדעת מה התקציב שעומד לרשותכן וקצת אם את יכולה לספר על הזוג

למעלה