שלום, שאלה

oneman2

New member
שלום, שאלה

לפני כמה שבועות הייתה לי תקופה שכמעט כל לילה היה לי חצלול, אלא שבדרך כלל ברגע שהבנתי שאני חולם "התעוררתי". הדבר המוזר הוא שברגע שעצמתי שוב את העיניים חזרתי לאותה נקודה בדיוק בחלום (ובלי לנסות לעשות מילד). אלה היו התעוררויות כוזבות או שהייתי באמת עייף ונרדמתי ברגע שעצמתי את העיניים?
 

sh00sha

New member
אני בעד שהתעוררת לשיתוק שינה...

איי איי איי הם לא מפסיקים לזרום לפורום... חצללנים טבעיים... אני בעד להטביע אותם. לא סתם... מממ התופעה שאתה מתאר דיי מזכירות את התופעה ששמה בישראל שיתוק שינה. (קרא באתרים) בכל מקרה אם אתה מתעורר לשיתוק השינה יש שיטות כיצד לחזור ולעבור לחצלול. עצימת העיניים היא הדרך שלך להמשיך לחלום וזה מצויין. נסה לשמור על מודעות ואני מבטיחה שאחרי מקרה כזה תחצלל! בהצלחה!
 

oneman2

New member
המממ...

1. אני לא ממש חדש בעסק הזה, רק שלא נכנסתי הנה כמה חודשים 2. לא הייתי משותק, פשוט התעוררות שמיד אחריה אני חוזר לאותו חלום 3. עוד שאלה- ראיתי איפשהו שאפשר להאריך את הזמן בתוך החלום עצמו, ככה שנראה לי כאילו אני חולם הרבה זמן- אפילו כמה שעות. איך עושים את זה?
 

silverhawk

New member
רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת

אבל איך שלא יהיה, אני מניח שהתעוררת בגלל שהתרגשת. הדבר החשוב ביותר ברגע שאתה מקבל מודעות הוא לשמור על רוגע. מייד לאחר קבלת המודעות תערוך בדיקת מציאות או שתיים ואז תתחיל לבצע את השיטות להגברת הצלילות. זה המתכון לחצלול טוב.
 
למעלה