שלום + שאלה

דאלמר

New member
שלום + שאלה

שלום אני חדש כאן... קראתי כמעט כול ספר שיצא בעברית (חוץ ממלחמת הנשמות - ירח נעלם... - שאני בתחילתו) רכשתי את כל הספרים ואני מפיץ אותם לכל עבר גרמתי ליותר מ20 איש מגיל 10 ועד 74 (סבתא שלי - חחחח) לקרוא את יצירות המופת הללו!!! אני גם שחקן D&D מה שגרום לספרים לפי דעתי להיות אפילו יותר מענינם... בכול מקרה רציתי לשאול אם תירגמו את סידרת "ששת המפגשים" כי לפי שמועה שהגיע לאוזני יש תירגום ישן של הספרים הללו... בכול מקרה גם אם אין תרגום, הייתי שמח מאוד לקרוא אותם באנגלית. אז אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הספרים הללו (באנגלית או בעברית בבקשה לכתוב לי...) תודה.

LuLuLu iT

New member
הממ, ברוכבא קודמכל../images/Emo24.gif../images/Emo64.gif

(מילימחוברות רולז^^
) קודמכל (עוד מילמחוברת
), יפה שאתה מפיץ את הספרים. דבר שני, כן, שישיית המפגשים תורגמה לעברית, אבל היא לא ממש מומלצת :-\ בכולופן, כבר לא מוכרים אותה, אולי תוכל למצוא את הספרים בחנויות יד שניה, או בספריה.

NJS

New member
ברוך הבא!

גם אני ניסיתי להפיץ את ספרי הרומח אבל משום מה פחות הלך לי

nk5

New member
ברוך הבא לפורום ! ../images/Emo49.gif

השתלבות נעימה ! בטוחה שתאהב את הפורום .

Nurmidor

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כולם כבר ענו לך, אז אני אסתפק בכמה סמיילים בכותרת
דרך אגב, מה זה הודעה מקוצרת?

La Gamba

New member
פעם היה לי סטוק של ספרי רומח

אולם הם נמכרו למיטב חברי הפורום

python 4

New member
ברוך הבא..

אם כבר אתה מוכן לקרוא באנגלית, אז למה דווקא את שישיית המפגשים? תקרא את heroes, או elven nations, שניהם זמינים עכשיו בהוצאות חדשות.

RoCKeR121

New member
ברוך הבא

לא כדאי לקרוא את המפגשים(חוץ משני ספרים שאין לי מושג איך קוראים להם רק שמעתי שהם היחידים הנסבלים שם) כי יש מלא סתירות בין הקו הראשי אליהם כמו שאמרו פה אתה יכול לקרוא heroes וelven nations באנגלית ואני מוסיף גם את הטרילוגיה של המינוטאורים(הספר הראשון נקרא night of blood והטרילוגיה נכתבה ע"י ריצ'ארד נאק כותב סדרת הheroes) איזה כיף לך שאתה מתליח להפיץ אני הצלחתי לשכנע רק ידידה שלי וחבר שלי ועוד ידידה עכשיו עם הספר הראשון(היא בטח לא תסיים אותו כי היא אמרה לי שאין לה זמן....)

למעלה