שלום... שאלה?

שלום... שאלה?

אני *גם* חדשה... יש לי אוסף בולים... יחסית גדול (הכל יחסי). אין לי נושא מוגדר. רציתי לשאול... איפה אני יכולה למצוא מישהו שיאמוד את ערך האוסף? בתודה מראש, עיני לילה.

תמיר1991

New member
ובכן:

יש בארץ כ- 20-30 חנויות בולים, רובן ככולן באזור ת"א. יש 4 חנויות בדיזנגוף סנטר, מתוכן אני ממליץ על "בולי דיזנגוף" ועל "בולי רומנו". גם "מרכז הבולים" באלנבי 96 ו"בולי כחול-לבן" בקינג-ג'ורג' 6 יוכלו להעריך לך. עוד אופציה היא פשוט לסרוק לכאן בולים, ונעזור לך בהערכה. האופציה הכי טובה היא פשוט להתחיל לאסוף - אני מבטיח לך אישית שתגלי עולם פשוט מושלם! בהצלחה בהמשך, שבוע טוב וחג שמח! תמיר.

תמיר1991

New member
כמו כן,

יש כל שלישי ושישי שוק יד-שנייה נהדר בכיכר דיזנגוף בת"א, אשר בו יש הרבה מוכרי בולים, תוכלי לנסות, אולי ירצו לקנות. תמיר.

../images/Emo51.gif

ואני אוספת כבר הרבה מאוד זמן... וזה גם אוסף שעבר אליי מאבא שלי. פשוט אף פעם לא התעמקתי... ואין לי סורק. וגם אם היה לי אז זה היה הרבה מאוד לסרוק. בכל מקרה... תודה!

הדמות

עיני לילה. זו דמות של זאב. בספרי הפנטזיה של רובין הוב. טרילוגיית "שושלת הרואים למרחק" (שמתורגמת כבר מספרשנים לעברית) ועוד ספרים נוספים של הוב. זו אחת הדמויות האהובות עליי ומכיוון שאני אוהבת זאבים ורובין הוב אז... הנה המקור של הכינוי.

למעלה