שלום, שאלה!!!

mr lavi

New member
שלום, שאלה!!!

שלום, יש לי בעיה עם פלייט סימולטור 2002... הבעיה היא שבערך חצי עולם הוא לא הצליח להתקין טוב... בהתקנה של המשחק יש 3 דיסקים! הכנסתי את הדיסק הראשון, והכל היה טוב, ההתקנה הייתה בסדר, ואז הכנסתי את הדיסק השני, וגם שם הכל היה בסדר... ואז הכנסתי את הדיסק השלישי, והמחשב התחיל לתת הודעות שהוא לא מצליח להתקין קובל מסויים, וכך הלאה, המחשב היה עוצר את ההתקנה כל איזה 2 קבצים והוא הודיע שהוא לא מצליח להתקין את הקבצים האלו טוב!!! ואז נכנסתי למשחק, ונכנסתי לתל-אביב, בן גוריון, ואת כל הרקע, הבתים וכו' ראיתי, רק מה לא... את המסלולים והשדה כולו!!! לא מגדל פיקוח, ולא מסלולים, פשוט כלום... ככה זה גם עם סין וכו'... עם ארה"ב, אין לו בעיה, רק עם איזה חצי כדור יש לו בעיה...! "רק", !!!!!! מישהו יכול לעזור לי בזה?!?! כי זה ממש אבל ממש מעצבן...!! שבחצי כדור אני לא יכול לטוס!!! ד"א, בGPS אני רואה את ישראל!!! את קווי הגלישה, המסלולים וכו'.... הבעיה היא שלא רואים אותם על הרקע עצמו!!! וזה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי בזה. דבר שני שלא ממש קשור לבעיה. :) השאלה היא איך אני יכול לשים מטוסים כאלה שיטוסו במשחק? ה-AIR TRAFFIC או משהו כזה.... אני רוצה שבכל שדה בעולם יהי מטוסים, זה אפשרי? ואם לא אז ברוב שדות התעופה בעולם... יש בסימולטור עצמו אפשרות כזו? או שצריך להוריד מהאינטרנט..?????? בברכה בר לביא.

LLEM

New member
תשובות

1. אני לא מומחה למחשבים אבל זה נשמע כמו בעייה בדיסק. יכול להיות שהוא שרוט או משהו כזה... אם זאת אכן הבעייה, יש שני פתרונות: להתקשר למיקרוסופט ולבקש שישלחו לך דיסק חדש או לקנות את 2004. אני מקווה שהחבר'ה פה יעזרו לך בקטע הזה... 2. אני לא זוכר איך זה ב-2002, אבל זה אמור להיות בתפריט של Air Traffic Control. שם אתה יכול לבחור את "צפיפות" התנועה האוירית הכללית באחוזים. כמובן שאפשר להוריד מטוסים מהאינטרנט.

mr lavi

New member
אוקיי... דבר ראשון...הוא ש.....

המחשב לא הצליח להעתיק את הקבצים האלו מהדיסק, והבעיה היותר גדולה היא שכתבתי את שמות הקבצים וניסיתי להעתיקם ידנית אחרי ההתקנה... אבל זה לא הצליח, הוא לא הצליח להעתיק את הקבצים! בבקשה תעזרו לי..... אני מיואש לגמרי :( לגבי הדבר השני, AIR TRAFFIC... מאיפה אני יכול להוריד AIR TRAFFIC מהאינטרנט? אתרים להורדת מטוסים, יש לי המון. אבל מאיפה אני יכול להוריד את ה"אייר טרפיק"? מאיזה אתר? אתרים? ואיך אני מוסיף את המטוסים לסימולטור עצמו (את האייר טרפיק). מחכה לתשובות! בברכה :) בר לביא.

LLEM

New member
תשובות

אם המחשב לא מעתיק אותם מהדיסק אז זה רק מחזק את ההשערה שהדיסק דפוק (מת.. בר מינן.. עבר זמנו..). הפתרונות שנתתי לך זה מה שאתה צריך לדעתי לעשות. נסה לנקות את הדיסק בחומר ניקוי. זה יכול אולי לעזור. לגבי AI Traffic, הסתכל בשרשור שעניתי ל-vuv.

mr lavi

New member
אוקיי.... לגבי הטרפיק, הצלחתי...כבר

הצלחתי איפה שהוא לשנות במשחק את כמות המטוסים... תודה רבה בכל מקרה :)

למעלה