שלום - שאלה!

רמקולים

New member
שלום - שאלה!

תגידו, למישהו יש את קובץ התאריכים לבגרויות קיץ? הוא מופיע באתר של משרד החינוך אבל הקישור לא עובד...

Ez sLeeP

New member
לוח בגרויות תשס"ד

באדיבות משרד החינוך ודידו'ש.
ממש כאן. בינתיים משרד החינוך עשה לי רק בלאגן, ולא ברור לי מתי אני ניגש לתנ"ך (ב-8 או ב-13 ליוני?), מתי להיסטוריה (ב-16 במאי או ב-19 ביוני?), ומדוע אין חיבור עברי + הבעה והבנה לעברים, יהודים, וואטאבר! ומה נסגר עם היומיים אחרי ערבית - היסטוריה, ויום לאחר כימיה - אזרחות?! אזרחות מילא. אבל איך מספיקים את כל החומר בהיסטוריה ביומיים? כלומר, יום (צריך לנוח אחרי בגרות אחת)

Stillwater

New member
הקישורים ששמתם...

מפנים ללוח מבחנים של תשס"ג! אבל מצאתי בעצמי את תשס"ד ואני בהלם טוטאלי! ז"א... אני לא הבנתי אם הדבר הבא אומר: 10 במאי חיבור ------ עברית (לערבים ודרוזים) אומר שזה חיבור לערבים או שזה חיבור לכולם ועברית לערבים??? כי אם כן אני הולכת לאבד גם את מעט השפיות שנותרה בי! פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק? בגרות יום אחרי החתונה של אחי? אני לא מאמינה שזה קורה לי! אני לא מאמינה! חייבים לעשות משהו!

זה טיוטה...

מועדי בגרויות קיץ תשס"ד פה אבל אולי זה יעשה בעיות...צריך לפתוח דרך word ולהגדיל את הכתב! הבגרות האחרונה שלי היא ב- 29/6!! בסוציו

heaven is here

New member
ה-בגרויות שלי

6 במאי- בגרות בכימיה 10 במאי- בגרות בחיבור 18 במאי- בגרות באנגלית 30 במאי- בגרות בתנ"ך 3 ביוני- בגרות במתמטיקה 15 ביוני-בגרות בצרפתית 21 ביוני- בגרות בספרות 24 ביוני-בגרות בהסטוריה וזהו

למעלה