שלום, שאלה...

jewel4

New member
שלום, שאלה...

אני לא יודעת כמה זה קשור לנושא אבל אשמח לקבל את חוות דעתכם. חבר שלי נהרג בתאונת דרכים לפני שנה וחצי. הוא היה אהבת חיי הראשונה והיחידה והחבר הכי טוב שהיה לי מאז ומעולם. מיותר לציין שהאובדן הוא גדול והגעגועים עצומים, עדיין. למרות שאני בחורה די רציונאלית, אני חיה בתחושה שיום אחד הוא יחזור, אני לא יודעת להסביר את זה, פשוט לא יכול להיות שהוא איננו לנצח. אני יודעת שזה לא יקרה אבל המחשבה הזו מעודדת אותי. אני מדברת אליו במחשבות שלי, כותבת לו לפעמים, מבקרת בבית הקברות ואצל הוריו, בשיחות שלי איתו אני מבקשת ממנו שיבוא אלי ויהיה איתי, אם לא במציאות אז לפחות בחלומות שלי. מדי פעם אני חולמת עליו, אני רואה אותו בבירור, בהתחלה הוא רק היה מופיע, לא עושה שום דבר ולא מדבר, אני הייתי מחבקת אותו בחלום ואומרת לו שאני אוהבת ומתגעגעת. אחר כך הוא גם התחיל לדבר ולחבק אותי חזרה. כשאני מתעוררת מהחלומות האלה אני מאוד רגועה, כאילו באמת דיברתי והייתי איתו, למרות שזה רק מחזק לי את הגעגועים אליו. השאלה שלי- האם אתם חושבים שזה נכון להתייחס לחלומות האלה כאילו הוא באמת מגיע? ומה שהוא אומר לי זה מה שבאמת הוא היה אומר לי אילו היה כאן? או האם הוא נותן לי מסרים כל שהם? האם זה יכול להיות שהוא מופיע לי בחלום מרצונו? תודה לכם.

peter Wi

New member
ובכן.

יכול להיות שזה באמת הוא שמגיע, ויכול להיות שזו פשוט הדרך שלך להתגונן מן המוות. מוות הוא משהו שמוח ונפש האדם, מבחינה פיזית-נפשית, לא יכול לקלוט. בכל אופן, תרגישי מבורכת על כך שבכל זאת יש לך אותו בפן כלשהו של החיים, גם אם לא בפן הגשמי.

I am a freak

New member
מסכים עם חלק מדבריך../images/Emo26.gif

"תרגישי מבורכת על כך שבכל זאת יש לך אותו בפן כלשהו של החיים, גם אם לא בפן הגשמי."
אני באמת חושב שאת צריכה לשמוח על כך שיש לך אפשרותצ לפגוש אותו, גם אם לא בצורה פיזית. אני יודע שזה לא ממש מנחם, אך, לראות חיוך של אדם שאוהבים תמיד מעודד. לפחות אותי. בקשר לשאלתך, אני חושב שזה פסיכולוגי. זה דיי שכיח שדברים כאלה קורים, בנסיבות האלה (מוות של אדם חשוב). אבל, אני לא שולל את האפשרות שזה הוא. עיצה- אם את קשורה לרוחניות ומיסטיקה, בכל דרך שהיא, אני מציע לך לנסות וללמוד חלומות צלולים. כך תוכלי להיות באמת איתו (גם אם זה לא הוא, אלא רק "אשליה") אבל, זה יהיה לפי רצונך. הפריק.

קרנוש21

New member
זה לא קשור לפורום

את באת לכאן לחפש פתרון קסם אך לא אנחנו התשובה וגם אין דבר שכזה פתרון קסם משתתפת בצערך ותיזכרי שאם אתם זוג שכזה אין ספק שבגלגול הבא תהיו ביחד אולי זה לא ההזדמנות גלגול הזה

shloמי

New member
תת מודע שלך יוצר את.....

מה שאת רואה ומרגישה מפני שהרצון שלך לראות אותו ולדבר איתו כל כך חזק . את יכולה בהחלט ללמוד על חלומות צלולים כפי שיעצו לך לדעתי את צריכה להניח לו עם כל הצער והכאב שכרוך בזה. בברכת אור ואהבה שלומי

אליחי

New member
בלי שום קשר לרוחות

אני מציע לך לנסות ולהתגבר עליו, ולהבין שבגלגול הזה לפחות, את חיה בלעדיו. את צרכיה להתקדם ולא לדרוך במקום... תנסי להכיר מישהו חדש, ורק כשתהיי מוכנה, תנסי למצוא דרכים לתקשר איתו.

baaf

New member
יש בזה משהו..

היי אני חדש כאן בפורום הזה.. נכנסתי לכאן ממש במקרה ובמקרה יצא לי כמה וכמה מקרים בחיים להתקל במקרים של הלא נודע וכל מה שקשור למיסטיקה.. אני יספר לך סיפור שאני מקווה שיהיה לך כח לקרוא.. החבר הכי טוב שלי יתום.. אבא שלו נפתר כשחבר שלי היה בן 9, ולילה אחד הוא חשב עליו ובבוקר החליט להניח תפילין... בבוקר אמא שלו באה אליו ושאלה אותו אם הוא הניח היום תפילין והוא ענה שכן ושאל מאיפה היא יודעת את זה.. אמא שלו ענתה לו "חלמתי בלילה על אבא והוא אמר לי שאתה מניח בשבילו תפילין" אני מאמין לו.. הוא החבר הכי טוב שלי.. ושתי דברים אחרונים יש לי להגיד לך 1) אני ממש מצטער בשבילך שדבר כזה עובר עלייך.. 2) איזה פדיחה עוברת עלי איתך בגלל הלוגו הלא קשור שלי!

למעלה