שלום... שאלה.

Noyush095

New member
שלום... שאלה.

שלום, אני בת 17 וכמה חודשים (עוד מעט 18), לומדת בכיתה י"ב, ויש בחור שלומד איתי בשכבה אבל אנחנו לא מדברים כלל וכלל, אפילו לא אומרים שלום האחד לשנייה.
הבחור הזה נראה טוב לטעמי, וכל פעם שאני רואה אותו מתהפכת לי קצת הבטן, אע"פ שאני לא מאוהבת בו או מרגישה אליו משהו ולעיתים אף מרגישה מבוכה, כי אני מרגישה שהוא "בוחן" אותי ומסתכל עליי.
וזה לא משהו שהתחיל מעכשיו... הבחור הזה מסתכל עליי כבר הרבה מאד זמן, שוב, יכול להיות שזה בדמיונות שלי, אבל - כמה כבר אפשר לדמיין? אפילו בגיחה שהייתה לנו, כשרקדתי עם חברות, הרגשתי שהוא מביט בי, והקטע הוא, שאני אף פעם לא יודעת כיצד לפרש את המבטים הללו, האם לטוב, או לרע, אני לא מסוגלת לקרוא את הבחור הזה ו/או את מחשבותיו. פרט נוסף וחשוב מאד שאני חייבת לציין - לבחור הזה יש חברה...
והשאלה שלי היא - זה הגיוני שלבחור הזה יש חברה כבר שנתיים וחצי שלוש והוא מסתכל עליי? כיצד אני אמורה לפרש את המצב המביך הזה?

lolypop6

New member
כל בת עוברת את הסרטים האלה בתקופת חטיבה-תיכון

זה שיש לו חברה לא אומר שהוא לא יכול להסתכל על בנות.. יכול להיות שמצאת חן בעיניו,שהוא מרגיש גם שיש איזשהו ניצוץ בלתי נראה בעיניכם. הסרטים האלה לא יגמרו עד שתתחילו לדבר.. לא בשביל כוונה רומנטית, פשוט לדעת מי הבן אדם ,לפחות קצת! שתפסיקי להאכיל את עצמך בסרטים..
אז למה לא לדבר??

2461

New member
תגידי על מה את מדברת "למה לא לדבר" ????

יש לו חברה הלו??
מה פתאום שהיא תדבר איתו. הוא תפוס. אולי לך זה לא אומר כלום אבל
יש אנשים שזה אומר להם הרבה.
מעניין אם זה יהה חבר שלך אם היית חושבת שזה בסדר שמישהי שנדלקה עליו תדבר
איתו.
תמיד תכניסי את עצמך למצב ההפוך לפני שאת נותנת עצות.

חג שמח

שלום

מבטים זה לא חשוב. אם את מרגישה שאת מחבבת אותו, נסי ליצור אתו קשר והיי נחמדה אליו ולפי מידת השקעתו הרגשית בך תדעי כמה הוא רוצה אותך.

אין קשר בין העובדה שהוא תפוס

לבין זה שהוא מסתכל עלייך.

גם נשואים יכולים להסתכל עלייך, נו אז?!

זה אומר או שאת מוצאת חן בעיניו והוא נמשך אלייך (ועדיין זה לא אומר שהוא רוצה משהו רגשי או קשר כלשהו איתך)
או שהוא יודע עלייך משהו שלא נעים לו עם זה. ובגלל זה הוא בוחן אותך.

אל תתמקדי בו כל עוד הוא לא פונה אלייך. המשיכי הלאה.

למעלה