שלום שאלה:)

אלון_פ

New member
בנוסף -

ל recordset אין מטודות לבניית טבלאות אתה משתמש באוביקט הלא נכון. וכן, אתה מערבב בין סינטקס של SQL ל סינטקס VB. אלון

ronenaviv

New member
מ..

האמת גיליתי מה הבעיה פשוטפיספסתי שם אות..זה פועל.. אבל עדיין יש לי שאלה: אני רוצה להגדיר שדות מטיפוסים שונים לדוגמה: טיפוס לינק, איך אני כותב אותו, טיפוס זמן, טיפוס מספר וטיפוס של כן ולא בטבלה. איך אני מגדיר אותם, אנייודע שטיפוס טקסט זה TEXT, אבל את שאאר הנ"ל אינני יודע, אשמח לקבל תגובות, תודה רבה

ronenaviv

New member
שלום שאלה:)

נניח ואני רוצה לכתוב פרוצדורה שיוצרת טבלה בשם שנקלט אליה לדוגמה: sub writecategory(name) call connectdb() dim name2 name2=name creat myrec.create table name2{ id COUNTER PRIMARY KEY } קוד מלא: sub connectdb() dim mycon as new adodb.connection mycon.Provider={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; mycon.open Server.MapPath("db.mdb") dim myrec as new adodb.recordset myrec.activeconnection = mycon end sub SUB closedb() mycon.close myrec.close END sub sub writecategory(name) call connectdb() dim name2 name2=name creat myrec.create table name2{ id COUNTER PRIMARY KEY, } closedb() End sub מה לא בסדר פה?:) עוד שלאה ברשותכם. אני רוצה להגדיר שדות מטיפוסים שונים לדוגמה: טיפוס לינק, איך אני כותב אותו, טיפוס זמן, טיפוס מספר וטיפוס של כן ולא בטבלה. איך אני מגדיר אותם, אנייודע שטיפוס טקסט זה TEXT, אבל את שאאר הנ"ל אינני יודע, אשמח לקבל תגובות, תודה רבה

למעלה