שלום שאלה

flixpix

New member
שלום שאלה

איפה מוצאים עבודה בחלוקת פליירים? האם חברות מעסיקות מחלקי פליירים או שזה סוכנים ? אם מישהו עבד פעם בעבודה כזאת יכול להמליץ לי על חברה או מישהו שדרכו אפשר לעבוד אני אשמח? עוד שאלה האם מישהו פה מכיר עבודה של הדבקת מדבקות על דלתות ביניינים או חלוקת מדבקות? מישהו יודע איפה אפשר לעבוד בזה? תודה

cockta

New member
המפפ..

תכלס, אף לא שמעתי על אנשים שאשכרה חיפשו עבודה בחילוק אלא פשוט הציעו להם. תנסי לשאול בפיצריות. בעצם, הכי טוב שתלכי לאיזה מועדון שעושים בו מסיבות בר/בת מצווה, הם תמיד צריכים מישהו שיחלק להם פליירים. חוץ מזה שאם את בנאדם של בוקר, בעיתון תמיד מודעות של חלוקת עיתונים. ולגבי הדבקת מדבקות- אני נכנסתי לחנות שהיה כתוב עליה שצריך צעירים שידביקו מדבקות אבל בסוף הם היו צריכים מעל גיל 16. אז תנסי לחפש על חנויות. וסתם עצה- פליירים זאת באמת חרא של עבודה. את עומדת בשמש, מחלקת ובסוף את גם צריכה להרים אם מישהו זורק על הרצפה. וזה די מעט כסף. אפשר לנסות בייביסיטר, חלוקת עיתונים, ניקיון, ללמד מישהו משהו (גיטרה, מתמטיקה לכיתות נמוכות, וואטאוור), דוגיסיטר וכו'. תהיי יצירתית D: בהצלחה :)

The Ocean Girl

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

במסעדות בדרך כלל מבקשים לחלק פליירים, אבל אני אישית לא ממליצה.. זה 4 שעות רצופות שאת צריכה ללכת ולחלק לכולם פליירים וזה שעות בשמש ועכשיו גם יש גשם אז זה עוד יותר סיפור..

למעלה