שלום שאלה

yigalby

New member
יש

שמנים צמחיים עדינים שעוזרים מאוד לטינטון וגם לבעיות שמיעה באופן כללי. גם אני לא הייתי מאמין אם לא הייתי רואה ושומע אגב הרב שאולי גם כותב על זה בספר מרפא הבושם וגם קראתי על שיטה של אמבטיות מים שגורמות לסירקולציה של הדם שיכולות לעזור אבל את זה לא ניסתי

ינוקא1

New member
הצלחתי בעבר להקל על זה בעיקרבאמצעות ביואנרגיה

אבל היו מקרים גם שבהם לא הצלחתי. זה מאוד תלוי במטופל - ברור שמטופל בגיל 80 שונה ממטופל בגיל 30 , וזה טיפול יחסית ארוך.

ואני הצלחתי עם הומאופתיה

צפצופים באוזניים, לא קשורים לאוזניים......אלא למערכות יותר פנימיות ולא בהכרח פיזיות. מניסיוני הטוב הומאופתיה עבדה יופי. ואגב-למיטב ידיעתי ברפואה המערבית אין פתרונות. עירית

מהמידע שיש לי, טיפה של שמן אתרי

synergy master blend על "קוץ" של צמר גפן באוזן, פותרת את העניין. חייב לציין שאין לי תוצאה מוכחת, כיוון שלא היו לי מטופלים עם סימפטום כזה. שווה לנסות. המידע מקורו בחומר לימוד מקצועי שלי.

טאוֹ

New member
נא להימנע מהמלצות כאלה

אמנם הוספת דיסקליימר מתבקש ואחראי, ובכל זאת: למיטב הבנתי, מידע שמקורו בחומר לימוד מקצועי אינו מספיק, ועלול גם להזיק.

shoshik3

New member
ציפצופים באוזניים

ניתן לטפל בנרות הופי.זו שיטה אינדיאנית שפותחה ע"י שבט הופי. זהו נר מיוחד עשוי מדונג דבורים או פרמין שמדליקים ואת הקצה מכניסים לאוזן. החום יוצא ואקום ומנקה את כל החללים.

ilan91

New member
ציצופים באוזניים

הן עוד אחת מדרכי הגוף לבטא את המצב הטוקסמי שבו. כדאי לנסות לשנות את הכימיה של הדם באמצעות תזונה איכותית. אם אתה עייף, טלוויזיה\רדיו\כל רעש אחר בסמוך לשינה עלול להפריע ואף להגביר את הצפצופים. רצוי להרבות במנוחה ובשינה.

שלום לך

גם אני מתעניינת בזמן האחרון בתופעה הזו. אני מטפלת כרגע באיש מבוגר עם בעיה כזו, סובל ממנה 24 שעות ביממה. קראתי את כל החומר האפשרי והתייעצתי עם מיטב המטפלים, ואין לי תשובה ברורה וחד משמעית. אני מטפלת בו ברפלקסולוגיה ואחרי 6 טיפולים עדיין אין שיפור משמעותי. אנחנו ממשיכים ומנסים עוד פרק זמן. יודעת שהמצב שלו חמו במיוחד, ויודעת גם שיש מקרים בהם הלך הטינטון ולא חזר יותר.

למעלה