שלום :) שאלה

שלום :) שאלה

מישהו כאן הזמין אי פעם פאזל מהאתר seriouspuzzles.com ויכול להגיד לי כמה עלה לו משלוח ומכס? נגיד על פאזל של 14-15$? ומכיוון שאני לא רואה כמה זה עולה באתר ישראלי [כתוב בקרוב..] כמה עולה פאזל פוטומוזיאק בארץ? זה מגניב כמו שזה נראה?..

ERonny

New member
אני הזמנתי דרך שם..

הזמנתי פאזל מוזיאק של מיקי ועלה לי כולל משלוח 26 דולר..הגיע תוך חודש פחות או יותר.

fairy8

New member
על סכום כזה לא נראה לי שיעלה לך מכס

אני ההייתי ממליצה לחכות לקנות את הפאזל בארץ. רוב הסיכוים שבארץ זה ימכר לפני שההזמנה שלך תגיע. (אם זה מפורסם באתר זה אומר שממש תוך כמה ימים יגיע לאתר או לחנויות) חתימה טובה

האדרים

New member
פוטומוזאיק

תשובות: 1. אנחנו עשינו הזמנה מהאתר הזה, אבל לכתובת בארה"ב. המשלוח הגיע תוך יומיים או שלושה! 2. פוטומוזאיק יעלה בארץ, פחות או יותר, כמו שאר הפאזלים באותו גודל / מספר חלקים - כלומר, בערך פי שתיים!!! 3. לגבי השאלה האחרונה: נתחיל מהסוף: התוצאות מדהימות! ועכשיו לתהליך ההרכבה: זה תלוי אם הפאזל מגיע עם פוסטר או לא. עד כה הרכבנו 2, אחד של דולפין ואחד עם דמויות של פו הדב וחברים - לשניהם היה פוסטר. בפעם הראשונה שהרכבנו פאזל כזה - הדולפין, צילמנו את הפוסטר פעם נוספת, ליתר ביטחון... הפעם השניה הלכה ביתר קלות היות והיו איזורי צבע רבים יותר. ההרכבה שלו שונה מאוד והשאלה היא איך בד"כ מרכיבים פאזל: - אם מסתייעים בתמונה שעל הקופסא - זו הרכבה מאתגרת יותר. - אם מרכיבים לפי צורות החלקים - ההרכבה אתגרית, אך קלה יותר. לנו יש עוד 3-4 כאלה מחכים בצד... בכל מקרה, זו חוויה שונה ומומלצת בחום. בהצלחה!

sivosh

New member
נמזה הפאזל הזה? אפשר תמונה או איפה אפשר לראות

את זה

האדרים

New member
בבקשה...

פוטומוזאיק הוא פאזל שתמונתו מורכבת מאלפי תמונות קטנטנות. הנה פאזל הדולפין שלנו:

fairy8

New member
את יכולה לראות בדפים קודמים העלתי כמה פאזלים

כאלה גמורים

מממאיה35

New member
פוטומוזאיק ../images/Emo178.gif

לדעתי בכל מקרה בארץ המחירים יהיו גבוהים יותר מאשר בחול, אפילו עם משלוח. ממליצה למצוא מישהו שנוסע לארהב ויביא לך (הכי טוב, זה עולה שם 10$ מקסימום!) איך מרכיבים? לי לא היה פוסטר ולהרכיב לפי התמונות היה מאוד קשה. אז מיינתי לצבעים ועברתי חלק חלק והרכבתי, לאט אבל בטוח. מייגע אבל תוצאה שווה

למעלה