שלום, שאלה.

sali20

New member
שלום, שאלה.

בהמלך עבודתי נפצעתי פציעה לא נעימה כלל, לאחר בירור עם המנהל התברר כי אני מבוטח ואין לי על מה לתבוע את חברת הביטוח, מכיוון שהעבודה הזו נחשבת כעבודה (הכנסה) לא קבועה והם אינם חייבים לשלם לי על הימים שהפסדתי. ראוי לציין שאני חייל וכל הטיפולים והביקור במיון ממומן ע"י הצבא. שאלתי האם ניתן לתבוא על עוגמת הנפש, הכאבים והסבל שנגרמו לי כתוצאה מהפציעה והאם יש סיכוי בכלל לתביעה מהסוג הזה. תודה רבה וערב טוב.

שלום, שאלה

שלום רב לך והנה התשובה: היות ולא רשמת מה הוביל לפציעה באיזה נסיבות, מה קרה לך, למעשה אין לי נתונים שאוכל להתייחס אליהם בתשובתי. נא פרט מה קרה בתאונה ולך. בברכה,

sali20

New member
תשובה

במהלך אימון נפלתי וכתוצאה מכך נפתחה לי הגבה, שטפי דם מסביב לעין ובתוכה. שפשופים בכל חלקי הגוף עם מוגלה ופצעים שעד היום נפוחים בידיים וברגליים לאחר שבועיים שקרה את המקרה. מן הסתם השבועיים עברו בכאבים חזקים במיוחד בשבוע הראשון, ראוי לציין שהופנתי לחדר מיון ביום המקרה לאחר ביקור בביקור רופא ובמיון ניתנו לי 6 ימי מחלה (גימלים). אני עובד כשופט כדורגל תחת ההתאחדות לכדורגל ונאמר לי שהביטוח תקף לגבי האימונים.

תשובה

שלום שוב, כנראה שאתה מתכוון לביטוח תאונות אישיות, ואם הביטוח תקף לאימונים אז יש ביטוח. הביטוח לא מכסה רק ימי עבודה אלא גם על הנזק, אבל צריך לראות את הפוליסה, תבקש לראות אותה ואז תראה אם מגיע לך פיצוי בכל זאת. בברכה,

למעלה