שלום שאלה

שלום שאלה

אני רואה את העונה השניה של קייל בהורדות אני אשמח לקבל ספוילרים והסברים לכל דבר שקורה החל מפרק2*01 עד פרק2*13 בבקשה תכתבו זה כאילו סופר חשוב
ואיך אשפר לראות פרקים באינטרנט-מבלי להוריד אותם
תודה

LeAnnDylan

Well-known member
פה לא מקבלים ספוילרים../images/Emo88.gif

זה נוגד את מדיניות האנטי-ספוילרים-לאנשים-שמבקשים שלנו

LeAnnDylan

Well-known member
לא התכוונתי שאסור לרשום בפורום ספוילרים

התכוונתי שאנחנו נגד להרוס לאנשים את הצפייה ולספק להם ספוילרים. אני אומרת לך מניסיון, אני קראתי בטעות ספוילרים והרסתי לעצמי את הצפייה בתוכנית. חבל שתהרסי לעצמך. הרבה יותר כיף לראות ואז לגלות מה קורה. גם אמרת שאת מורידה אז זה לא כאילו שאת צריכה לחכות שבוע לכל פרק. אם תרצי ספוילרים אני מניחה שלא נוכל להעלים אותם ממך לנצח, אבל בבקשה תשתדלי לא להרוס לעצמך.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב שלחתי לך מסר עם אתר לצפיה און ליין

זה עדיף על ספוילרים
אם יהיו לך שאלות אחרי שתצפי בפרקים נשמח לעזור

nick at noon

New member
טוב נו בסדר ספוילר לכל עונה 2

במהלך העונה קייל מגלה שיש לו אחות תאומה מטורפת בשם ג'סי, אבל אנשים רעים שלחו את ג'סי להרוג את קייל. במקביל ג'וש מתאהב בחבר לשעבר של אחותו, דקלן. בעוד לורי מתמודדת עם הייסורים של המשיכה של לקייל שאותו היא מחשיבה לאח. בשלב מסוים קייל נאלץ לעצור את ג'סי בעזרת כוחות הטלקניזיס החדשים שלו אבל בטעות הורג את דקלן, ביום שבו דקלן הגיע למסקנה שגם הוא מאוהב בג'וש. ג'וש מגלה את גופתו של דקלן אך אינו יודע מה קרה ומתנחם בזרועותיו של קייל. לאחר שלורי רואה אותם יחד, ומפרשת יותר ממה שהיה, היא פונה אל אמנדה ומספרת לה מה היא ראתה. בפרק סוף העונה ג'סי חוזרת ומפתיעה את כולם בידיעה שדקלן לא באמת מת. אני מקווה שזה עזר להרוות את הצמא לספויילרים.

LeAnnDylan

Well-known member
זה מה זה הייתה התאוריה שלי

אני אמרתי שבעונה השלישית קייל ודקלן יהפכו לצמודים ואז לורי ואמנדה ימצאו נחמה זו בזרועתיה של זו
רק שאנשים לא יקחו אותך ברצינות

matanxmou

New member
את סתם תהרסי לעצמך עם הספויילרים,

פשוט תחזיקי את עצמך במתח ותצפי בעונה מההתחלה עד הסוף!

למעלה