שלום שאלה...

mor2521

New member
שלום שאלה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רוצה לקנות מיני הרחבה..ו..יש כל כך הרבה אני לא יודעת מה לבחור מה אתם הייתם הכי ממליצים? תודה לעונים!!

mor2521

New member
רק דברים של נערים?ו..

למי שיש אוניברסיטה? זה משנה?(אפשר קצת להרחיב?) אמרו לי שכדאי לי לקנות:stuff... האם באמת כדאי לי? ומה עם חיי זוהר?

Jackie8

New member
אני ממליצה..

חיי זוהר זה גם אחלה... בקרוב קונים לי מחשב חדש (טוב נו.. אני עדיין בשלבים של בבקשה תקני לי מחשב חדש..) יש לי את כל התוספות אני עומדת לקנות כמעט את כל המיני תוספת... אבל מיני תוספת אני ממליצה טין סטייל.. תוספת אני ממליצה חיי לילה או עונות

mor2521

New member
אוקי..כנסי :)

תודה רבה על ההמלצה..אמ. יש לי גם את עונות וגם את חיי לילה... אבל יש לי גם אוניברסיטה ו..הנערים שלי יהיו "חייבים"ללכת לאוניברסיטה..המיני תוספת הזאת פועלת רק על נערים? אם איך שאני שומעת זה לא ממש. יפה.. אם כבר סטאף או חיי זוהר לא ככה? (זה לא שאני מתווכחת איתך..זה סתם סקרנותת..)

הא?

הם לא חייבים ללכת לאוני' ויש בחבילה הזאת רק חפצים ובגדים לנערים כולם יכולים להשתמש בחפצים

uv2008

New member
by the way...

הנערים לא חייבים ללכת לאוניברסיטה, אלא אם כן את מעבירה אותם לפני שהם גדלים... אם את לא רוצה שהם ילכו לאוניברסיטה את יכולה פשוט לתת לנערים לגדול, ואז הם יהפכו לבוגרים... סתם בשביל שתדעי

למעלה