שלום שאלה

Antigonee

New member
שלום שאלה ../images/Emo13.gif

אני בת 17, סובלת ממיגרנות זה 10 שנים. כן, נשמע קצת מופרח שילדה בת 7 סובלת ממיגרנות, אבל לצערי זהו המצב. בעבר הייתי מקיאה אבל תופעה זו נעלמה עם התבגרותי והמיגרנות הפכו יותר עוקצניות וכואבות. הכאב מתרכז בעיניים ע"י דקירות ועימעום הראייה לפעמים עד כדי טישטוש. אשמח לדעת איך יש לפתור את הבעיה

לרפואה הסינית יש תשובות יפות למיגרנות

ואני ראיתי הצלחות יפות של מטופליי ושל מטפלים אחרים בהשכחה וצימצום במגוון עוצמות וסוגים של מיגרנות. לפני שתפני לטיפול ברפואה הסינית אציע לך לעבור בדיקה (אם עדיין לא נבדקת) אצל נוירולוג, לשלול בעייה עצבית כלשהי או לפחות להיות מודעים לקיומה, בעצבים הקשורים לעין בה מיטשטשת לך הראייה בעת ההתקף. אציע לך לפנות אל מטפל\ת ברפואה סינית לקבל אבחנה מלאה + טיפול. מטפל שעשה לך אבחנה יוכל גם להמליץ לך על תזונה מתאימה שתתמוך בטיפול. בברכה, אור זהבי.

Antigonee

New member
עברתי את כל הבדיקות האפשריות

הכוללות בדיקות עינים, דם, סי.טי של הראש, דיאטות מסויימות בהן נמנעתי ממוצרי חלב או מדברים שומניים בעבר ושום דבר לא השפיע על המיגרנות. כרגע אני נמצאת במצב של קצת משקל עודף ונמצאת תחת השגחת דיאטנית מזה חודשיים ויורדת יפה לפי הקצב שלי, הורדתי כבר 3 וחצי קילו. אשמח לדעת תוך כמה זמן היו התוצאות במטופלייך בעלי המיגרנות ואיך זה השתפר/בא לידי ביטוי. בקיצור, כל פיסת מידע שיש לך לתרום
תודה לך וגם לשירי

אנטיגוני...

אני רוצה להסביר כמה דברים... 1. התזונה בראייה הסינית שונה בצורה משמעותית מהתזונה המערבית (אצל תזונאי) והעובדה שאת מקבלת ייעוץ תזונתי מתזונאית לא בהכרח אומרת הרבה על התזונה ה"נכונה סינית" לך כרגע. 2. (וזה חשוב להבין) ברפואה הסינית לא מטפלים בבעיות, אלא באנשים עם מכלול בעיות. לכן גם אם היתה לי מטופלת שנעלמו לה המגרנות אחרי שסבלה מהן במשך שלוש שנים, פעמיים בשבוע, זה לא אומר שאצלך המצב זהה או אפילו דומה. מיגרנות יכולות להגיע ממספר גורמים, והיכולת של מטפל להבין את המצב הנוכחי + יכולת הגוף לקבל טיפול יקבעו את מידת ההצלחה. אז לשאלתך, היו לי הצלחות מדהימות, והיו לי מקרים שבהם הצלחתי להקל רק מעט. אני בטוח שזה כך עם רוב המטפלים והמטופלים.

למעלה