שרון
אני מסוג האנשים שבודקת ומבברת היטב לפני שאני מעלה טענה זו או אחרת. הסברתי לגב' הנכבדה ארוכות עוד לפני תחילת הטיפולים ממה בתי סובלת, לדוגמא : רגישות טקטילית, חוסר יכולת לגזור ציפורניים (העניים ממש ברמת כאב והיסטריה), כתב יד לא מסודר ועוד בטיפול אצל מרפא בעיסוק היא אמורה לטפל בדברים האלה ולא בדברים אחרים. ידוע כי ילדים מגיעים לריפוי בעיסוק מסיבות שונות ולכן גם הטיפול בכל ילד צריך להיות מותאם לבעיה הספציפית של הילד. למה את הזמן שהיא הקדישה לי אני לא מחשיבה כטיפול? כי היא מקדישה 2 דקות ולא יותר!!!! מה היו מטרות הטיפול מלכתחילה? לא יודעת כי כמה פעמים שניסתי לשוחח אתה בעניין לא קיבלתי תשובות. היא גם סרבה לאבחן אלא טענה שהיא מאבחנת במהלך הטיפול. מה זה השטויות האלו???? ואל תגידי לי שאני לא יודעת מה קרה שם, אני יודעת היטב!!!!! א. הבת שלי היא 144 הכלללל מספרת לפרטי פרטים!!!! ב. מי הכשיר אותה לטפל בשיטות שהיא המציאה??? מישהו בדק את יעילותן של השיטות מישהוא אישר לה לעבוד כך? אני רוצה להבין כל מרפא בעיסוק יכולה לעשות כפי הבנתה אין קווים מנחים אם אין אז למה אתן משקיעות בלימודים??? זה נשמע מאוד חובבני באותה מידה יכולתן ללמוד רפואה משלימה בקיצור אני מתרעמת על חוסר הפיקוח!!! אחת כמוה הורסת ולא מקדמת!!!! מרפא כלשהי כששואלים אותה שאלה לגיטמית, לא פותחת במלחמת עולם (מתוך חוסר הבטחון שלה עצמה) אלא מנסה לענות בצורה ענינית, לא זה מה שקרה שם, היא הודיע לי בתוקפנות שאל לי להתערב בהליך הטיפולי, כאשר אני בסך הכל שאלתי שאלה... תחשבי על זה שרון מור