שלום...שאלה קצת עצובה

shaniaa

New member
שלום...שאלה קצת עצובה

אני לפעמים תוהה, האם יכול להיות מצב שבו פשוט לא פוגשים כל החיים את אהבת חיינו? הרי לפעמים רואים זוגות, שאומרים שוואלה איזה זיווג אמיתי ואיך שהם נועדו להיות ביחד...ובד"כ הם נפגשו או בביה"ס, או בצבא..או כסטודנטים בגילאי 20 המוקדמים כאשר עדיין תמימים יחסים ופתוחים לאהבה ומאמינים, אז מה קורה עם אלה שנראים טוב..עושים קריירה....חוש הומור, לא חסר שום דבר ועדיין סינגלים...אז או שהם פוגשים מישהו ולא רוצים אותו או שרוצים וההם לא רוצים והגלגל מסתובב לו. בקיצור...שוב השאלה, יש מצב לא לפגוש כל החיים את האדם הנכון? או שצריך להתפשר בטרוף, להתחתן ולהרגיש חרא....אולי באמת לא חייבים להיות בזוג וצריך להוציא מחוץ לחוק את כל הוולנטיימס דייס...אני מבולבלת, למה בעולם הזה לא מגיע לכולם להיות עם הבן אדם הנכון? למה יש כ"כ הרבה סינגלים איכותיים? ואל תגידו שיש לי דרישות יותר מדי גבוהות, רק הדברים הסטנדרטיים שכולנו רוצים. אוף

לא להתפשר!!!

אין חוקים למציאת בן זוג. לכל אחד מתאים משהו אחר מבחינת מודל הזוגיות האידאלית, ולכל אחד יש את הדרך האישית שלו להגיע לשם, את מנגנון ההצלחה. להגדיר את הדברים האלה (במסגרת אימון למשל) עוזר מאוד להשיג אותם. חבל להתפשר. לכולם מגיע להיות עם הבנאדם הנכון. להתפשר זה הנורמה. ללכת עד הסוף עם עצמך ולהתעקש לבטא את עצמך במלואך, גם בזוגיות - בשביל זה כבר שווה להיות פה.

יש אהבה ממבט ראשון

לפני כך וכך שנים, אמרה לי חברה של הורי, שבעצמה היתה אז בת 70, שהיא אף פעם לא האמינה שיש דבר כזה אהבה ממבט ראשון והנה היא פגשה את אהבת חייה אז זה לא היה בסיבוב ראשון. היא היתה נשואה הרבה שנים, התאלמנה וחיה בבית אבות יום אחד יצאה, אם אני זוכר נכון, לקונצרט. שם, בלובי, היא פגשה את אהבת חייה אז, כמילות ההמנון שלנו, עוד לא אבדה תקוותנו תפסיקי לרצות ולהתאמץ והאהבה פתאום תפציע. בהצלחה.

הרמת לי להנחתה ../images/Emo140.gif

|אם היית כותב את הסיפור הנחמד הזה בלי השורה "תפסיקי לרצות ולהתאמץ והאהבה פתאום תפציע". < יעוצי> התשובה הייתה נשארת.

אני רק אמרתי

שהאזנתי לבקורת ואני מבטיח שאולי אשתדל לפעול לפיה כזה כאילו בקיצור: הבנתי את הבקורת וקיבלתי אותה לתשומת ליבי

מזמינה אותך

לנסות להסתכל על הקושי ב
ורודות ואופטימיות. איך את יכולה להפוך את המילה להתפשר לוויתור מתוך עוצמה?

shaniaa

New member
מבחינתי להתפשר זה לוותר, ככה שאני

לא חושבת שלוותר מתוך עוצמה או משהו כזה זה טוב יותר, או שלא הבנתי את כוונתך בכלל....

הבנת נפלא ../images/Emo140.gif

אם אני הבנתי נכון קשה לך להתפשר את לא מתעצמת מפשרות. אני לדוגמה רק היום התפשרתי על: מטוס שיביא אותי לת"א. עשיתי קניות לשבת. בשלתי. התעסקתי שעה בבירוקרטיה מעצבנת. רשימה ממש קטנה מאוד הרבה דברים שאני יכולה להגיד שהתפשרתי. את כולםםם עשיתי בהמון שימחה באהבה שורה תחתונה התפשרתי. האם אני יחידת סגולה שמתפשרת או שאת מזהה מקומות בחיים שאת כן מתפשרת? ואם כן מה מניע אותך להתפשר במקומות האלו?

shaniaa

New member
היי

תודה על התגובות קודם כל, כמובן שאין עולם מושלם כפי שהיינו רוצים ומבלי לשים לב אנחנו מתפשרים קצת פה ושם, אבל הדבר היחידי שאני לא יכולה להתפשר עליו הוא משיכה פיזית לבן אדם,בתור התחלה לפחות אני חייבת להימשך לבחור שאני יוצאת איתו, הוא לא חייב להיות חתיך על...רק להימשך אליו. המניעים שלי על כל מני התפשרויות בחיים הם שאני חושבת לפעמים שדבר זה או אחר הוא זמני, ובהמשך אני אשיג את מה שאני רוצה ולא אצתרך להתפשר, ולפעמים אני מקבלת משהו כמובן מאליו, כהרגל..ואולי אפילו לא שמה לב שאני מתפשרת. אז אם כך...כמובן שאני מתפשרת...

היידד שהצטרפת ליחידי הסגולה שמתפשרים ../images/Emo140.gif

כרטיסי מועדון יונפק תוך 72 שעות. למועדון המתפשרים יש מחלקות, את במחלקת המתפשרים בהכל מלבד במשיכה פיזית לאדם. הבנתי נכון עד כאן? מזמינה אותך לנסות להיזכר בחתיך על שפגשת האם ישר הוא משך אותך? אם כן מה קרה בהמשך? ואם המשיכה זה לא רק המראה אז מה כן?

shaniaa

New member
היי רגע....אני לא מתפשרת על הכל

רק כאשר אני יודעת שזה זמני...ורק כאשר יש משהו לא חשוב שלא שווה את האנרגיות שלי. ובקשר לחברים הקודמים שלי...אני תמיד יודעת מהרגע הראשון שיהיה פה סיפור, אף פעם לא קרה שלא נמשכתי למישהו ואח"כ כן, אני לא יודעת להגיד אם זה רק המראה, זה כל החבילה ביחד...רק הבעיה שאני פוגשת חבילות כאלה רק לעיתים רחוקות. אגב אנשים קרובים אלי אמרו לי לא פעם שאני רוצה משהו לא כ"כ טוב לי...והבחירות שלי לא נכונות כ"כ.

אמרו...

ומה את אומרת על הבחירות שלך? האם את מזהה מכנה משותף לרובם? המלצתי קחי את השאלות ותתבונני עליהם לעומק. יש לי הרגשה שתגלי תובנות חדשות שיאפשרו לך להיות הרבה יותר ממוקדת לזוגיות.

מחקתי 2 הודעות

שתיהן לא ממאמנים. בבקשה כבדו את בקשתי ואת השואלים שפנו לפורום אימון על מנת לקבל תשובות מקצועיות.

למעלה